Inlägg

Inlägg som Edmund81 har skrivit i forumet
Av Edmund81

Alphagrip

Haha se på hans som demonstrerar Alphagripen, urtypen för en amerikans idiot

Av Edmund81

Lol Överklocka jesus shit va har världen kommit till

Av Edmund81

Ehhh fuckers det e sshit bra kilen

Av Edmund81
Citat:

Ursprungligen inskrivet av echo
Då kan du ansöka om att slippa kassettavgiften.

Sen så får man verkligen hoppas att kassettavgiften försvinner när alla skivor blir kopieringsskyddade och att man enligt lag inte får gå förbi skyddet.

Som om nån jävel bryr sig om man enligt lag inte får gå runt skyddet, Staten har inte råd med att åtala alla som leechar här i landet så e det ett tandlöst påhitt.

Av Edmund81

Verkar nice, men för min del så e det ointressant då jag har ett pci-e Saph x800xt, så de blir inte nått sånt än för min del iaf. Å det lär komma billigare å bättre versioner ju mer tiden går så det e inte lönt att hetsa upp sigmen visst intressant e det, en annan sak ja inte fattar varför komma med så satans nya modeler å inte fokusera på dom som redan e ute å få upp dom i kvantiteter. en sak att dom kommer med fler modeller till OEM- marknaden

Av Edmund81
Citat:

Ursprungligen inskrivet av neggard
Om nu de som tillverkar MP3 spelare skall betala detta tycker jag att de som tillverkar bilar skall betala vägskatten så vi som köper bilarna skall slippa göra det.

Jo det kunde det vara så men då kommer ju bara priset per bil att öka dom vill ju få in den extra utgiften från ´nått annat, Sen dock kan ja hålla med om att kassetbands ersättningen e så förlegad, liksom hjälper inte till att minska på *piratkopiering* som e ersättningens ena huvudsyfte. men visst ersättningen gör inte mycket på priset en mp-3 spelare från JOS kostar nu så. Men visst den kunde slopas.

Av Edmund81

Datum på XP

Hej!

Ja har nått mysko fel på datumet i XP finns det nått att göra, jag vet att den e på rätt tid å så, år talet e 2004 rätt datum men på fel dag liksom

HEEEEEEEEEEEEEEEELP ME

LOL SKIT I DENNA TRÅD JA FIXA DET

Av Edmund81

låter nice men saken e ju att känns inte så lönt att fixa dessa grafikort än ska fortfarande gå på x800xt, men visst dom ska vara i min åtanke å sommitrix eller shutin säger kommer ju få vänta som zlatan på dom, å jag BEHÖVER bättre grafikort snart så.

Av Edmund81
Citat:

Ursprungligen inskrivet av odd
Du borde lära dig basera dina argument på fakta.

Att påstå att förslitningsskador inte finns och att det är ett säljknep är enbart löjligt.
Säg det till min moder, som efter flera års användning av datorer i arbetet, numer endast kan arbeta 50% på grund av enorma rygg- och muskelsmärtor. Att felaktig och/eller långvarig användning av datormöss/-tagnentbord kan leda till skador är fakta, inget påhitt.

Ge mig en recension på att det e verkligen e musen som gör att man får förslitningsskador i arm och hand, Det kan inte ha med att din mamma e kommit in i den ålder då det mesta GER förslitningsskador, sen att hon har ont i ryggen kan knappast vara musens fel. Synd om henne iaf att hon har ont. Peace Love n Understanding.

Av Edmund81
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fisk
Jag har använt "vanliga" möss sedan 80-talet mer eller mindre regelbundet, jag har aldrig haft några handledsskador...

De säljer sån här jävla skit på folks rädsla.

Håller med dig fisk, dom säljer bara sånt här piss till dom som tror att dom har musarm. Den enda sak jag skulle kunna köpa det skulle va nån sorts vante som va som en mus, DET SKULLE VA COOLT. *det kanske finns ute men va fan, man kan inte veta allt*

Av Edmund81

Känns som ja skiter i att detta e billigare ska ändå ha ett sapphire x800 xt pci-e det ja undrar om det finns bättre kort av andra tillverkare av ATI typ asus eller MSI.

Av Edmund81

Era jävla muppar

Man behöver FAN INTE KÖPA 2 stycken Gforce 6600 eller 6800 det räcker med å sen när man behöver kan man köpa ett till

verkar svårt att tänka för vissa

Av Edmund81

Eyyy Mev Lite Petahårdiskar skulle inte sitta helt fel eller hur