Inlägg

Inlägg som Mockasin har skrivit i forumet
Av Mockasin

str8forthakill.
Det blir nog mer rätt att säga att du väljer mellan ett grönt äpple och ett rött äpple. Det gröna är godare och saftiga än det röda. Du tar det röda för att du gilar färgen mer. OCH DU TYCKER DET ÄR KLOKT? Vemfan i helvete tar med flit det äckliga äpplet?

Varför jag tar ett äppel-exempel är för att dess faktorer i valet inte är speciellt många: Färg, smak.

Samma sak med en processor. Prestanda, Effektförbrukning, Namn(doh)

MEN! En bil däremot är förfan annorlunda. Utseendet är fan så jävla viktigt, om inte man bryr sig om utseendet är det väl ekonomin som styr! En dyr bil, ett dyrt märke, om den drar mycket bränsle. Bensin/Diesel. Eller kanske det är miljöaspekterna som väger tungt? Komfort, skatt, servicetillgänglighet osv osv..

Tänk om du bara gillade Ferrari, och säg att du bara gillade en modell(som givetvis inte tillverkas längre och priset på den bara stiger. Alltså köper du inte en enda bil på hela din livstid eftersom du inte kommer ha råd!
OMG!

Av Mockasin

Jag gissar på att namnet Intel kommer från Intelligence

Av Mockasin

Man kanske inte är en fanboy för att någon säger det,
men om man i fortsättningen inte vill bli tagen för en sådan och bli kallad för det så borde man vrida ner fläkthastigheten lite.

Det finns många känsliga användare här som blir illa till mods när de ser: "8800 brutalt omkörd av R600"

Det klart bästa är väl att se sig om efter grafikkort när man väl behöver ett. Om man behöver ett redan nu så är ju 8800 givet.
Men t.ex jag väntar på Crysis, exakt när det blir klart vet nog ingen. Att börja oroa sig för ett grafikkort redan nu när(om) man inte behöver det är ju helt värdelöst och slöseri med tid.
Vänta tills spelet är nära release, se dig om efter grafikkort, ta det med bäst prestanda som passar din plånbok bäst. That's the way.

Av Mockasin

Men det ArtMan säger är ju sant.

Av Mockasin

Nu vet jag inte hur ni spelar SupCom, men det är inte ovanligt att jag plockar mina motståndare på 10 minuter 1vs1.

Av Mockasin

ArtMan, det är så man nästan börjar gråta. Du prickade in allt där. De som tycker annat lever i mökret. Som under 1600-talet innan upplysningen. Ni stannar kvar i era feodalsamhällen med C&C3, medan vi som spelar SupCom åker mot framtidens revolutioner!

Av Mockasin

Håller med ArtMan, C&C3 är patetiskt jämfört med SupCom.
Gammalt spel i ny förpackning.
Gillar heller inte grafikstilen. Dock bra optimerat, men ändå fulare än SupCom maxxat. Nu pratar jag om de tunga grafiska effekterna. Designen vet jag inte riktigt. Alla ripple-effekter och dylikt är blä.
Känns som sten-sax-påse jämfört med SupCom.
Nukes i SupCom > Ion Cannon. (Finns inget finare än atomexplosioner)

Av Mockasin

Det går, ser att det nästan går att ha "quad-radde" okej kanske inte men det blir två lediga platser över om man har trippel-radde.

Av Mockasin

Jag fick ner MBtemp 4-6 grader iallfall. Jobbigt är det väl inte, tar 5 minuter kanske. Använd bara acteon eller nåt som får bort den sega gamla kylpastan.

Av Mockasin

LOL, jag beställde också ett sådant till polarens nya dator Kul för honom... (och jobbigt för mig när jag blir tvungen att krabba med det när jag bygger ihop skiten)

Av Mockasin

Jag har också haft det, och strecket är exakt lika. Fast det är bara på den banan jag har sett felet och att det bara syns på vissa ställen och när man kollar åt olika håll.

Jag tror det inte har något med värme. Jag tycker ATIs fyra senaste drivare är lite schmucked-up, så jag gissar på att det har med drivers att göra.

Kanske om man kör en omgång med driver cleaner och en fresh install så kanske det blir bättre. Själv har jag inte bemödat mig att göra nåt.

Av Mockasin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wilwarin
kolla dells 24' , ibland har de extrapris på dem, då kostar de typ 7800:-

De slutade precis ha extrapris på den, så det kommer nog ta ett tag innan de sänker igen, kostar 10500:- nu.

Av Mockasin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joki
va ni snackar skit alltså

Är du på riktigt eller?

Kanske du försöker förtränga sanningen, eller så är du ett troll helt enkelt.

Av Mockasin

Ehehe! Jag tror inte foten på Videoseven är särskilt mycket bättre än Acerns (kanske sämre t.o.m.), för mig gungar det som f*n när jag stöter till bordet eller liknande.

Av Mockasin

Jag märker inga eftersläpningar när jag kör CS:Source iallfall. Fast det kanske är för att det känns så jekla bra med widescreen-stödet i CS:Source

Av Mockasin

Jag fick min idag, jag har en pixel som bara visar grönt. Det går väl att göra nåt det? Plz, tell me!

Av Mockasin

Beställde en sån nyss, hoppas den duger. Även om den inte är speciellt snygg är den definitivt snyggare än den beiga 17" CRT som jag har nu

Av Mockasin

Krångligt nätverk.

Jo, det är så att jag planerar att ha ett LAN i en lokal ett par meter ifrån där jag bor. Jag vill inte köpa en lång sladd, så därför hade jag tänkt mig att utnyttja WLAN om det går.

http://pici.se/pictures/NYuWTy.jpg

Min trådlösa router som är i hemmet går ut till lokalen där min dator står. Min dator har två Marvell Yukon nätverkskort (de på P5W DH).

Jag undrar om det går att koppla sådär ut till en annan router så att alla får internet.

Behöver jag några speciella nätverkskablar, typ korsade?

Ska man ställa in nätverkskorten på nåt speciellt sätt eller?

/Bussigt om nån kan svara på frågorna.

Av Mockasin

Datorn kommer avlida utan Octa-8800GTX när Crysis körs på low-inställningar.

EDIT:

Av Mockasin

Frågan är om det är lönt att byta ut grafikkortet. För jag antar att du har en (i datorernas värld) gammal dator. Byter du grafikkort kommer säkert resten utav systemet att flaska.

Hur du än gör så kommer de nya spelen antagligen inte flyta särskilt bra. Det är bättre du sparar till en ny dator istället. Nya battlefield är rätt krävande.