Inlägg

Inlägg som serios har skrivit i forumet
Av serios

Re: Xbox 2 Vs Ps2

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Creative1

Edit:Fan jag skrev fel kan någon Moderat ändra titeln till Xbox 2 Vs Ps3.

Vad spelar politisk läggning för roll?

Dum tråd förresten då det inte kommit ut några specifikationer än. Vet inte heller när de kommer.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fear The Llama
Mycket fint screen jag tog:

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/Thunder_Bluff...

nja, hade ju inte skadat med lite mer kantutjämning sen så ser bilden väldigt suddig ut. Kör du med låg texturkvalitet?

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Janss0n
jo men sitta o läsa 200 sidor e riktigt jobbigt. tänkte bara om någon kunde gett mig ett svar härbak hade jag orkat läsa alla sidor hade jag gjort det

det står i fodralet på en lapp

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MsPaint
Varför göra en sådan avancerad sida med Flash och java bara för att "Fejka" ett spel? Inte för att jag tror annat än dem andra som påstått att det är fake men man kan ju undra.

Man läser webdesign på högskolan och får till uppgift att göra en hemsida.

Av serios

Level 60 var inte så högt, lycakdes ta mig till 21 med en Human Warrior under 5 dagars spelande med USA-betan. Men spelet är ju inte klart för man är lvl 60 iof, finns ju en aning mer att göra och prova på som tur var.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bobokrull
haha du var bara tvungen ?

Ja tyvärr...

Hur hög lvl kan man bli i WoW?

Av serios

5000:e inlägget i denna tråd

Av serios

Jo jag är lite smått sugen, fick inte någon key till closed beta i europa.

Skickade dig ett PM så kolla inkorgen.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av havoc
Blizzard är ju ett av de få företag som verkligen har gett stöd till sina kunder, dom kör servrar till gamla spel kostnadsfritt samt uppdaterar kontinuerligt spelen genom att lägga in nya funktioner. Dom har också en uttalad policy mot fusk som dom faktiskt också försöker eftersträva att hålla.

Blizzard gör underbara spel men är sämst på att sköta dem efteråt. Ta Diablo 2 som exempel, patch 1.10 blev försenad i ca ett år. Ett års försening för en patch på ett par MB! Under tiden fick man stå ut med fusk. Använde man inte pindle-bot eller map-hack ansågs man vara n00b. När väl 1.10 kom så var den så spelförstörande att antalet onlinespelare på battle.net minskade drastiskt.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Goose

Varför inte ge ut information? Ger du ut information måste du också hålla den, ges inget datum ut så har du inte problemet med att du inte kan leverera vid utsatt tid.

Handlar inte bara om releasedatum!
Jämför hur de hanterar USA och Europa-marknaden. Amerikanarna har på sina forum mkt folk från blizzard som svarar på frågor och kommer med ny information. Det minskar ryktesspridning.

Sen på sidan där man ska registrera sitt exemplar av betan när det väl kommer finns det redan en inloggning, och sen finns det ytterligare en sida där man kan registera nyckar men den funkar inte då man skrivit in sin key. Den key man kan använda för att komma vidare är någon allmän som är något i stilen med OPEN-BETA-BLIZZARD. Då kan man skapa karaktär men blir disconnectad direkt när man ska gå in på en server.

Allt det i andra stycket leder till total förvirring och hemsidan har inte uppdaterats sedan den 26:e nov. På hemsidan skulle de t.ex. kunna skriva varför sakerna finns där så inte rykten som "det funkar inte för det är överbelastat" kommer ut och hetsar upp tusentals människor som också försöker registrera sig. Försöker man då finna svar i forumet leder det bara till mer förvirring då knappt några personer från Blizzard skriver.

Summering, Blizzard sköter Europa-lanseringen mkt dåligt därför de ger knapphändig information.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av superboss
FAQ på wow-europe är uppdaterad med lite info:
http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=1865...

Vad är det nya? Har läst den förut och jag kände igen allt.

Kom att tänka på att ordet "soon" känns urvattnat när Blizzard skriver det.
Kommer ihåg att jag läste den där FAQ:n dagen den kom upp och alla "soon" fick mig att bli exalterad. Precis så ville Blizzard att många skulle bli och köpa WoW redan nu (som jag gjort), men dagarna går och nu är det 1½ vecka sedan FAQ:n kom upp och de där "soon" skulle kunna bytas ut mot "sometime".

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Quizor
Suck, fattar ni fortfarande inte att Final Beta Key är gratis? Man får den ENBART för att man gör en förbeställning av hela spelet. Det enda ni betalar för är frakten och det kan ni knappast klandra Blizzard för.

Spelet lär ni behöva hur som helst om ni nu ska spela, vilket jag antar ni ska eftersom ni beställt spelet.

Jag köpte Beta-kittet för att bli garanterad en plats i Euro-betan.
Citerar från baksidan på fodralet, "GET GUARANTEED ACCESS TO THE FINAL BETA!" (ja det står faktiskt med versaler)
Skulle Blizzard fibbla nu och släppa för många gratiskonton när väl Final Open Beta kommer så det inte finns plats för mig och andra som kanske inte sitter och trycker på "Uppdatera" 5ggr/min precis då den släpps vette fan vad jag gör. Min spontana reaktion skulle troligtvis bli att skita i spelet helt och försöka sälja WoW som jag redan har förbokat hos Tradition.

Har mailat Blizzard nu och frågat lite hur de tänkt när de släpper Beta-kittet så tidigt som 26nov och efter det släppa ett flertal gratis-konton som får börja spela före oss som faktiskt betalat. Nämde även lite om att de gärna fick lämna mer information på hemsidan så kanske de skulle slippa alla frågor på deras eget forum som de löser genom att ta bort ett par hundra trådar.

Av serios

Ska också ta och skicka ett mail eller två, men ska skriva konstruktivt inget omoget gnäll. Skadan är visserligen redan skedd men de ska f*n veta hur folk känner, har man tur kanske de bjuder på en extra gratismånad fast då behövs nog många mail.

Av serios

Är oerhört besviken på hur Blizzard sköter lanseringen av WoW i Europa.
Det sticker verkligen i ögonen att de släpper fler closed beta-konton och startar upp en ny closed beta efter de sålt tiotusentals Beta-kit. Hade kunnat förstå det om man gjort så innan lanseringen av Beta-kittet.

Av serios

Olofsson,
En force feedback-ratt är mer avancerad än en handkontroll, så till handkontroller duger säkert Saitek, får gå på dina ord för jag har aldrig provat någon handkontroll från dem. Däremot har jag provat exakt den ratten trådskaparen länkar till och i jämförelse med min M$-ratt så är det verkligen skräp! Jag skulle köpa Momon.

Av serios

Forumare,
Saitek-ratten är snudd på skräp! Ingen känsla i pedalerna och force feedbacken är även den mycket dålig.

Momon är ett mycket bra ratt, nöjer du dig med en bra ratt kan du kika på Microsofts Sidewinder Force. Finns i en del butiker som har restlager på den, tror ej den tillverkas längre.

Av serios

Varför hålla på och krångla med diverse länkar? Ni som har Beta-kitet, öppna fodralet och läs på lappen.
"Click the link that will be posted on www.wow-europe.com "

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Falefara
Jag vill ha WoW nu!

Beta sign upen ska vara imon eller nåt sa dom på mIRC!

Sa dem på mIRC det! Shit visste inte att Khaled Mardam-Bey vad involverad i WoW!!!!!!!

Av serios

Jag hämtade ut mitt spel på ICA jag beställt från Tradition. När jag kom hem upptäckte jag att 3/12 var skrivet på embalaget. Vet ej om det är Posten eller Tradition som kluddat dit det. Så nu går jag och hoppas på att Tradition har någon källa hos Blizzard som vet det ska släppas 3/12 och att noteringen på mitt paket gälde att paketet måste finnas hos kund då :D.

Av serios
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Molotov]
nej alla hårdiskar fungerar inte, det måste vara IDE-hårdiskar.

Alla IDE-diskar funkar inte, SATA är också IDE. Det måste vara en PATA-disk