Inlägg

Inlägg som matjen har skrivit i forumet
Av matjen

Standardinställnig samtal Samsung galaxy S3

Hej.

Jag har lyckats med bedriften att ställa in så att bria (iptelefoni) typ samma som skype är det som används när man ringer upp ett samtal, inte mobilens vanliga abonnemang.

Jag har gått igenom alla inställningar, googlat, youtubat men inte hittat någon lösning för hur man ställer in så att man ringer från simkortet som standard.

Telefonen är en samsung galaxy S3.

Kan någon hjälpa mig tack?

Av matjen

Kör nu simkortet i min gamla reservtelefon (Ericsson T68) och det funkar utan problem.

Av matjen

Iphonetrubbel

Hej

Idag bestämde min Iphone 3gs sig helt sonika för att strejka. Telefonen stängde helt plötsligt bara av sig för att sedan starta upp i något aktiveringsläge där man var tvungen att aktivera telefonen i Itunes. När jag kopplade in telefonen blev den korrupt på något vis och jag var tvungen att återställa den.

När jag försöker återställa telefonen får jag följande fel: Iphone-enheten "Iphone" kunde inte återställas. Ett okänt fel uppstod (1).

Jag har provat att återställa i DFU-mode och ändra HOSTSfilen som jag lyckats luska mig till via google har hjälpt vissa utan att lyckas.

Kan någon hjälpa mig att göra om min telegelsten till en mobil igen tack?

Av matjen

Quizcore

Hittade företaget Quizcore när jag sökte lite bland grafikkort på prisjakt idag.

Tänkte höra om någon handlat där eller om man ska utfärda någon varning då det verkar vara samma person som stod bakom netgiganten som många hade problem med för ett par år sedan om jag inte missminner mig rätt.

Har sökt men inte hittat någon annan tråd om detta bolaget och tänkte höra vad ni tror om det.

Mvh

Av matjen

Kan det vara luft i systemet som låter?

Har samma system sen ett par dagar tillbaka och är supernöjd, men förra hardcorevattenkylningen man hade lät som fan när man hade luft i systemet.

Av matjen

Det funkade inte heller

Av matjen

Håller på nu att göra om USBminnet, har kopplat ut allt utom min SSD där systemet ska ligga. Finns bara en port med marvel. Jag hoppas detta hjälper

Av matjen

Installationstrubbel win 7

Hej

Har nyss köpt en ny stationär dator och är mer än sugen att kunna hiva det bärbara kräket ut genom fönstret.

Jag har dock stött på ett problem. När jag ska installera så får jag följande meddelande: A required DC/DVD drive device is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD or USB flash drive please insert now.

Jag har provat att installera både med USBminne och med DVDskiva. Det är en skarp licens på Win 7 prof som ska in.

Jag har provat att ladda ner drivrutinerna till SATA-kontrollern via asus hemsida och lagt dem på usbminnet och letat fram dem i installationen. Jag har även provat med CDn som kom till moderkortet. Det funkar inte

Moderkortet är ett ASUS P8P67 LE.

Kan någon själ vara snäll och hjälpa mig??

Av matjen

Det är en gammal router som bara kör WEP.

Alla andra datorer i huset har inga problem med routern.

Av matjen

Varför inte SLI?

Är väl inte jättesugen på det just nu utan kanske om ett år eller två om den börjar släpa efter datorn.

Av matjen

Nu är det dagen D och följande ska beställas: http://imageshack.us/photo/my-images/822/bestlla.jpg/

Vad hade ni tagit för nätagg?

Max 1000kr. Tyst och helst modulärt, ljudnivån är dock långt mer prioriterat.

Av matjen

Det trådlösa nätverkskortet är PCI och mobila bredbandet givetvis USB så det borde väl inte genera det felet på nätverkskortet i så fall?

Av matjen

Kör windows 7 ultimate.

Av matjen

Har inte provat med sladd, får ta och göra det idag. Jag har dock provat med ett mobilt bredband med samma resultat.

Provat 2-3 olika drivisar och även provat programvaran som följde med som var helt crap. :/

Datorn har bra signal från routern och tappar inte det trådlösa nätverket vad jag kan se, men internetanslutningen kommer och går som den vill, kan funka någon minut för att sen bara lägga av igen.

Riktigt tråkigt detta då man inte ens kan dra igång en film på voddler.

Av matjen

Internettrubbel

Hej

Har byggt ihop en HTCP åt min mor.

Jag har dock stött på lite problematik. Datorn vill inte komma åt internet. Varken med det trådlösa nätverkskortet eller med ett mobilt bredband.
Datorn är nybyggd och är installerad med windows 7. I bästa fall kan man komma åt internet någon minut för att sen sluta fungera. Det är två laptops och en Iphone ansluten till samma nätverk utan problem.

Datorn hittar nätverket och har stark signal men internet vill fortfarande inte fungera. Är det någon som har en idé på vad detta kan vara?

Tacksam för svar

Av matjen

Ser inget grafikkort.

Sen så hade jag lagt till lite lite till på CPUkylaren till kanske: http://www.inet.se/artikel/5321392/arctic-cooling-freezer-7-p...

Av matjen

Vill du ha en bäst luftflöde så leta efter ett chassi med hårddiskbur som är riktad bakåt. Jag har haft en del chassin tidigare i mina dagar och rent vetenskapligt och erfarenhetsmässigt tycker jag bakåtriktade hårddiskburar är mycket bättre. Mycket bättre genomflöde när de är riktade bakåt. Tycker mig även har fått mer ljud med tvärställda hårddiskburar då det är en hel del metall som stoppar luften.

Fläktarna ser inte ut att gå i allt för många varv/min men jag vet itne hur det är nuförtiden. På min tid med Thermaltakechassin som i princip bestod av lysande fläktar var luftflödet minimalt men datorn lät som om den skulle lyfta. Kan dock ha ändrat sig tills idag då det var ett gäng år sen.

Av matjen

Spänning Output: 5 - 11V 5%

Så det är inte 0 Volt dvs inte =rpm. Om du köper fläktar som inte är av deltaklass utan snurrar relativt långsamt redan från början så kan jag lova att dessa stoppar helt på 5 volt iaf.

Av matjen

Värt att vänta på i den prisklassen på CPUN?

Ser resten bra ut?

Grafikkortet tex?

Tycker Intel ger lite dåligt med valuta för pengarna för tillfället, dyrare moderkort och CPUer även om jag vet att kärnor och frekvens inte är allt.

Av matjen

http://www.dustinhome.se/zalman-mfc1-plus-flaktkontroller-6-k...

Vet inte om det går att stänga av helt, hade förra generationen där det bara gick om fläktarna inte pallade med för låg spänning och stannade, men prisvärd och snygg.