Inlägg

Inlägg som frso80 har skrivit i forumet
Av frso80

Jag var upp till honom idag, problemet med word hade försvunnit... nu öppnas bara outlook (att word körs som processer i bakgrunden är inget problem, problemet var att han fick upp 2 st word fönster)

Dock ere samma problem till och från att OUTLOOK.EXE inte avslutas när man avslutra outlook, men gjorde en workaround med taskkill så de får duga så länge.

Av frso80
Citat:

Ursprungligen inskrivet av {SWEC}Rool82
Detta är mer en workaround för problemet med att outlook körs i bakrunden efter att han har stängt det.

Gör en *.bat fil och lägg på hans skrivbort med detta kommando i:

TASKKILL /IM OUTLOOK.EXE

Då behöver han bara dubbelklicka på denna fil för att avsluta outlook.exe, och på så vis slippa starta om datorn.

Tackar, ska göra detta åt honom

Dock så skulle det inte skada att hitta en slutgilltig lösning på problemet, då det är ganska störande att den kör igång word så fort man läser ett mail. Vad jag förstår så använder Outlook Word för att rendrera mailet.

Av frso80

Japp, ville ha 4 skärmar för att köra MS FlightSimulator.

Bara för att man har råd att köpa grejer betyder inte det att man kan allt

Av frso80

Problem med Outlook 2007

En bekant till mig har grymma problem med Outlook 2007, när han startar Outlook och markerar ett mail så öppnas även Word, verkar som det är 2 word fönster som öppnas, men ser bara ut som en nere i taskbaren, dock går ena fönstret att stänga men inte det andra.

Men största problemet är att när han stänger Outlook och vill starta det senare igen så startar det inte, utan i hans läge får han starta om datorn för att starta upp det. (OUTLOOK.EXE ligger och körs i bakgrunden så går man in i taskmanangern så kan man avsluta OUTLOOK.EXE och starta det igen utan att starta om datorn, men de e lite väl mycket överkurs för min bekanta )

Har försökt googla fram en lösning men inte lyckats, det ända jag hittar är om en äldre outlook verison där word öppnas samtidigt, men enligt MS så är det då på maskiner som kör dubbla skärmar med ett ATI kort och att då ligger problemet i ATIs mjukvara och dom har en lösning på det.

Han som har problemet kör iof fyra skärmar dock med 2 st GeForce kort så vet inte om det kan spela någon roll.

Någon som kanske har upplevt samma sak eller har en lösning på problemet?