Inlägg

Inlägg som Roobis har skrivit i forumet
Av Roobis

Grafikkort

hej finns det något program där man kan kolla om mitt grafikkort är skadat? om det blir artefakter och så.

Av Roobis

ok då är jag med, tack!

Av Roobis

i catalyst controll center så står det så här: current vpu klock 506mhz requested 648mhz. Current memoryclock 594mhz requested 999mhz

Av Roobis

Ati tool

hej jag undrar, gör det något om jag har både ati tool och ati catalyst control center installerat? man kan ju använda båda program till att klocka och jag har hört att det inte är bra att ha två olika klocknings program installerat, stämmer det? och en sak till, i klocknings programmen så står det att min core clock står på 506 mhz och mem clock på 594 i default, fast jag har ett radeon x1959xtx som ska ha 650mhz core och memclock 1000, varför gör det det?

Av Roobis

haha! det var lite lort på skivan, och jag torkade bort det då fungerade det! hehe så det kan gå..

Av Roobis

men jaha så om man har två minnen så ska dom sitta i kanalerna med samma färg? jag har så att jag har kanaler med samma färg bredvid varandra alltså blå,blå,svart,svart så då ska minnena sitta i blå,blå och inte blå,svart?

Av Roobis

Call of duty2 problem

jag har fått problem att installera cod2 helt plötsligt, när datorn håller på att installera filerna som finns på skivan så kommer det upp en error ruta där det står att datorn inte kunde hitta en fil, och att jag ska kolla upp att filen finns och att jag har tillgång till den filen, jag har gått in på skivan och kollat upp så att filen finns och det gör det, men när jag försöker att installera om spelet igen så kommer samma ruta upp igen, men då kan det stå att det är en annan fil som inte datorn kan hitta, men jag vet att alla filer finns på skivan. Ibland är det en fil som heter Localized_english_iw01.iwd som datorn inte kan hitta och ibland en fil som heter Localized_english_iw09.iwd. Jag har kunnat installera spelet förut utan problem med samma dator, men efter att jag formaterat hårddisken en andra gång så uppstod detta problem.

Av Roobis

jag har 5300 ddr2 inte 3200ddr

Av Roobis

bara h;ja frekvensen inte h;ja volten ,radeon x1950xtx

Av Roobis

Grafikkort

Jag undrar, kan mitt grafikkort bli skadat om jag klockar f;r mycket

Av Roobis

jag har haft två 7900gt kort, båda var defekta, har hört många med samma problem

Av Roobis

ok men efter att jag gjort det och gått ur bios så ville inte datorn starta om, så jag fick trycka på reset för att starta om, men jag märkte inge problem när jag körde 3dmark 06 iofs, men jag ställde tillbaka inställningarna på default igen i bios och då startade datorn om som vanligt igen, varför blev det så?

Av Roobis

ddr2 5300

jag har två stycken corsair valueselect 1024 minnen ddr2 5300 och jag undrar om dom är mer klockvänliga än corsair valueselect ddr 3200?

jag har klockat upp fsb från 200 till 220 mhz och jag har en amd x2 4600 processor 2400mhz och nu ligger den på 2600 nånting, tror ni att det är en säker klockning?

Av Roobis

grafikkort temperatur

hej mitt powercolor radeon x1950xtx är uppe i över 75 grader när jag spelar, är det mycket?

Av Roobis

ok nu vet jag =O

Av Roobis

dualchannel

för att aktivera dualchannel är det bara att stoppa minneskorten i tex slot 1 respektive slot 3?

Av Roobis

nu fick jag bara 4900 poäng, och en till sak inne i ati catalyst control, inne i grafik maskinvara står det att coreclock står i 506 mhz och minnet i 594 fast åtminstånne core clock ska ju vara 650 mhz?!

Av Roobis

3dmark06 resultat

Jag fick 5312 poäng i 3dmark06 med denna dator http://www.komplett.se/k/ci.asp?sku=10168

Är inte det rätt lite?

Av Roobis

betyder det att två hårddiskar blir en?

Av Roobis

jag kan inte installera bf2, det börjar ladda en liten stund sen stannar det upp och det kommer upp en ruta där det står att spelet inte gick att installera och att jag skulle försöka igen, men det hjälper inte!