Inlägg

Inlägg som Gee har skrivit i forumet
Av Gee

Ar det mojligt att ha 3*80GB i en array och sedan byta till en 160 GB disk och aterskapa arrayen, byta till annu en 160GB och aterskapa arrayen och sedan byta ut den sista 80GB till en 160GB och aterskapa arrayen. Da har man en 80GB array pa 160GB diskar. Kan man da utan att forlora informationen expandera till en 160GB array?

Av Gee

Är det nån som vet om det går att utveckla och förenkla förljande summa.
SUM(10^bt) b är en konstant, sumeras mellan 1 och ändligt heltal.

Undrar även om nån kan rekomendera nån bra sida med info om statistik, behöver fräsha upp kunspaerna om union, snitt osv.

Av Gee

Har en sån, köpte den här i staterna när den släpptes. Betalade $220=1800 kr på ebay, NY i retail förpackning. Den är underbar, inte supeliten men tillräckligt liten för att ha i jack fickan eller i bärrem runt armen(ingår dock inte) samtidigt som man får in många skivor. Det enda jag kan kommentera är att menyerna är lite svårnavigerade men det kanske bara jag som är dum i huvet.

Av Gee

Varför gör folk affärer utan att kontakta säljaren per telefon. Det är ju skitenkelt att be om telefonnumret och ringa upp personen ifråga. Självklart kan personen använda ett oreggat mobil kontantkort men det minskar ju risken betydligt iallafall.

Av Gee

Antar att du menar ytan som begränsas av y=sqrt(2x+3), y=x och y-axeln.
Integrera y=sqrt(2x+3) från 0 till 3 minus ingrera y=x från 0 till 3.

Av Gee

Savanne: När din syster skickar paketet från USA måste hon fylla i en liten blankett vad paketet inehåller och värdet. Då kan hon skriva vilket pris och innehåll hon vill. Slå in det i presentpapper också så ser det ännu bättre ut.

Av Gee

Det spelar ingen roll vad som är rimligt, orsakar din trafik störningar i deras nät så har dom rätt att stänga av dig även om du tankar 1 mb/månad. Det är bara att gilla läget eller byta ISP.

Av Gee

Ska du bära med den så satsa på en lättare variant. 2,8 kg kanske inte verkar så mycket men när du har släpat på den ett tag så blir man bara förbannad. Helt klart värt att köpa en lättare även om man bara tänker bära den mellan skolan/arbetet eller ha med den på resor.

Av Gee

Om ni har läst artiklarna hos toms hardware angående responstid så vet ni att den angivna respnstiden inte behöver ha så stor verklighets anknytning. Det är därför vissa 25 ms skärmar är bättre i spel än 16 ms.

Av Gee
Av Gee

hur kan någonting vara "tillfälligt regelundet", lite motsägelsefullt.
Sorry om nån sur bara för jag skriver det här.....

Av Gee

Tack för alla svar, lutar nog åt en g4 ändå

Av Gee

Vill INTE ha prestanda

Av Gee

Liten, lätt och billig laptop?

Har försökt hittat en liten lätt billig laptop, typ iBook G4 men hittar ingen. Prestandan är inte högsta prioritet. Den ska vara lätt att tamed sig och ha bra batteritid. Ge mig tips.
/Gee

Av Gee

Tänk på att du får engelsk tangentbords layout utan Å,Ä,Ö. Även nätsladden är annorlunda, du behöver en adapter.

Av Gee

Snackade med en väldigt kunnig fotosnubbe idag och han sågade Sony kamerorna pga deras dåliga optik. Han rekomenderade istället Nikon Coolpix 2100 . Den har "bara" 2.1 Mpixel men betydligt bättre optik som väger upp det. Den är också väldigt kompakt och låg oerhört bra i handen, till skillnad från sony powershot. Den har även fått väldigt bra betyg i olika recensioner på nätet. Den kostar ca 2500 kr hos siba. Funderar på att åka ned och köpa den imorgon.

Av Gee

Hjälp med val av digitalkamera

Väljer mellan Sony DCS P32 och Sony DCS P52. Enda skillnaden är i princip att P52 har 2x optisk zoom. Funderar mest på i vilken utsträckning man använder zoom egentligen? Är det nån som har nån av modellerna? Ge mig gärna andra förslag i 3000:- klassen

Av Gee

Ok, tack för alla komentarer. Lutar åt att det blir en Acer 800LCi Centrino Mobile, nån som vet några bra sidor med recensioner på bärbara?

Av Gee

Köp av bärbar dator.

Skall åkatill USA till hösten och funderar på att köpa en bärbar dator. Den får inte kosta mer än ca 17000 kr. Har inga krav på vikten bara så mkt prestanda för pengarana. Har funderingar på Medion Notebook FID2020 för 15000 hos sekvencia,( http://www.sekvencia.se/main.asp?0=P&art=MD%202564&1=01-004 ) verkar vara mkt prestanda för pengarna. Är det nån som köpt den eller har någon annan modell att rekomendera.

Av Gee

Hade samma problem förut och snackade då med en snubbe på netgear och han sa att det var minnet som inte häll måttet. När man skickat stora mängder data genom den (läs DC, Kazaa) så slaggar den igen och slutar tillslut att funka. Jag fick iallafall en ny som funkar bättre men inte helt felfritt, orkar dock inte bry mig.
/Gee