Inlägg

Inlägg som rince har skrivit i forumet
Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 81_jocke
1 US dollar kostar idag c:a 6.78 så det blir inte så stora summor.

Visa mig vart jag kan köpa dollar för 6.78 så kan jag göra enorma arbitragevinster.

Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fairyland
Problemet är bara att Paypal är störst och lättast av alla betallösningar som finns och så gott som alla säljare på Ebay använder just Paypal. Vilket gör att det blir svårt att använda en annan betallösning, som inte säljaren accepterar..

Bidpay.

Av rince

Fick precis hem 1000 skivor med RitekG04-dye för 2900kr från Digitalpromo. Och då ingick pennor att kladda på skivorna också Tog tre dagar från England och hem till dörren.

Av rince

Okej, precis vad jag misstänkte ;). Tack ska du ha, blir nog en A75:a då jag som sagt antagligen kommer använda den till mer än bara lite lattjofotande.

Av rince

Omagad, ni satar som postar bilder i tråden har ställt till det för mig ;)! Nu måste jag inhandla mig en kamera, men.. err.. vilken rekommenderar ni för runt 2000? Vill ha ngt att starta med :D. De jag kikat mest på är Canon A75 och A400. Hjälp mig

A400: http://www.pixmania.com/se/se/54581/art/canon/powershot-a400-...

A75: http://www.pixmania.com/se/se/41081/art/canon/powershot-a75.h...

Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pelle76

F: Är Paypal säkert?
S: Jag har inte kollat upp PayPal särskilt noga men om man tittar på hur stora dom är så är dom nog mycket måna om att det inte skall startas ryckten om att dom skulle vara osäkra. Således kan man tänka sig att dom är mycket seriösa och säkra. Jag har aldrig upplevt någit strul med PayPal.

Ptjaaneej, det är inte säkert. PayPal kan vara ett enda jävla bekymmer om det vill sig illa, i varje fall när du ska ta emot en betalning. Har själv blivit drabbad av personer som använder stulna kreditkort och för över pengar vid PayPal, som efter ett par dagar reverseras. Så ska du sälja ngt: handla med personer med bra feedback eller vänta helt enkelt med att skicka grejerna ett par dagar efter du fått betalningen om du skulle vara osäker. Visserligen har säkerheten förbättrats sen eBay köpte PP, men det skadar aldrig att vara på den säkra sidan.

Av rince

"To add funds to your PayPal account, you will need to go to your bank to complete a bank transfer from your bank account to your PayPal account using the information provided below. Be sure to include your Bank Transfer ID, which is used to direct the funds into your PayPal account."

Och ja, du kan ta ut dina stålar för en avgift på 7 SEK. Dock så tror jag mycket riktigt att man måste ha ett kreditkort för att regga sig på PayPal. Helt säker är jag dock inte, då jag använt systemet i ett antal år, så det kan ha ändrats med tiden. Men föra över pengar till och från bankkonton funkar.

edit: står att det är frivilligt med kreditkort märkte jag nu

Av rince

Contra/Probotector - Alien Wars till SNES
Bubble Bobble till NES

Av rince

Mm, min soj försvann.. shakon me :/

Vill du fortfarande bli av med dem så kan du whispra mig *mcbobob

edit: kom tillbaka, jag var på dass

Av rince

Blev dissad innan jag hann säga tack, helt otroligt mycket fina saker du hade :).

Tack så väldans mycket!

Dock så verkar gubbarna fått tuppjucket, kan inte joina game med dom nu. Hummsa.

Av rince

Heh, då lär du väl komma hem med en 42" plasma eftersom säljaren "har en sån hemma och den är så himla bra"..

Av rince

Bättre att lägga pengar på en bra 50hz TV än en kass 100hz. Och skaffa 32" eller större direkt, annars kommer du ångra dig..

Av rince

Igår förmiddag.. Kika i COOPs hem/fritidsbilaga som ligger precis vid ingången och tryck upp uppslaget med Xboxen i ansiktet på folket på radio/tv-avdelningen om de moppsar sig.

Av rince

Billigast just nu borde väl vara COOP Forum, 1195:- med två spel (Amped/Top Spin). ICA Maxi ville ha 1390:- med två spel (Halo + nåt till).

Detta gäller Kalmar där jag var och kikade... och där verkar du ju bo, så hälsa på COOP så får du dig väl en rätt billig box, om de nu har några kvar :).

Av rince

Undrar om inte någon borde kontakta KoV gällande Datorhandel, de verkar ju inte få någonting att fungera..

Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Probert24
Skoj för dig, själv så beställde jag före jag la in länken i detta forum, då hade datorhandel 6 på lager, men ingen har dykt upp för mig ännu, jag har dock mailat dem och frågat om hur det ligger till för ett par dagar sedan, men jag har inte fått ngt svar . . . .

Den som lever får se .....

Synd att du la beställningen hos Datorhandel, de är väl som sagt inte så kända för att vara Sveriges mest välfungerande datorbutik :/.

Av rince

Se på fan, nu sitter jag här med de båda godingarna

Av rince

Bah, sluta! Sitter och funderar på om jag ska uppgradera från mitt torftiga 9500 till ett 6800nu, även om min plånbok inte tillåter det. Detta gör ju inte saken bättre! ;P

Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av peppelorum
Men frågan är då varför de uppger en sak i ett mail och en annan på deras forum.

Jo, jag litar då inte ngt vidare på Datorhandel i vart fall. Har haft en hel del problem med dom innan. Får väl hoppas alla får sina diskar till det fina priset iaf.

Av rince
Citat:

Ursprungligen inskrivet av noob
vart finns den disken för det priset på nettobutiken.se?

Den fanns för det priset, kostar runt 2200 nu.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av peppelorum
Som det står i ett tidigare iinlägg i denna tråd så har datorhandel.com själva tydligen sagt att det var ett kampanjpris.

Mjaa, jag vet inte det jag... http://www.datorhandel.com/se/phpBB2/viewtopic.php?t=209&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=