Inlägg

Inlägg som malamute har skrivit i forumet
Av malamute

IPOD NANO 8gb 5G

hej! har precis köpt denna IPOD NANO 8gb 5G och pluggat in den i datan med medföljande data/ladd kabel. pluggar in den o min data hittar den som flyttbar disk, går in på enheten o hittar 5 mappar o en index fil. provar att föra över lite musik o foton på enheten men när jag sedan tar bort kabeln o kollar i min ipod så hittar jag inget av detta jag precis förde över...??? gör jag något fel? detta är min första ipod.

tacksam för alla svar.

Av malamute

Sli ??

hej alla ni! jag undrar över en sak med SLI för jag har aldrig kört med det innan... nu har jag ett MSI NX8800GTS 320Mb OC kort och jag har svårt att hitta ett likadant kort. detta kort har jag hittat MSI NX8800GT-T2D512E/OC och jag undrar hur det blir att köra SLI med dessa kort??? har ingen aning själv därför frågar jag er?

Av malamute

såg en bild på det, själva kartongen såg legitimt ut men å andra sidan kan man ju göra såna bilder själv...

Av malamute

Windows Vista Black Eternity

hej alla ni! bara undrar om det är någon som vet något om "Windows Vista Black Eternity" vad skiljer detta från ultimate? är det fortfarande så att nedladdningshastigheten begränsas? har dom fixat alla buggar?

tacksam för alla svar:)

Micke

Av malamute

tack för svaren, provade direkt windows movie maker men den får inte tag i rätt codecs så det sket sig, o mencoder hittar jag inte. men tack iallafall.

Av malamute

2 xvid filer till en hel?

hej på er alla! detta är väl en ganska enkel fråga för er men jag vet inte, jag skulle vilja veta vilket program som är enkelt o bra för att klistra ihop en delad xvid film till en hel fil???

tacksam för alla svar.

Av malamute

2 xvid filer till en hel???

hej på er alla! detta är väl en ganska enkel fråga för er men jag vet inte, jag skulle vilja veta vilket program som är enkelt o bra för att klistra ihop en delad xvid film till en hel fil???

tacksam för alla svar.

Av malamute

XP vs VISTA???

hej alla ni! jag har varit kluven o är det fortfarande, många man pratar med säger man ska ha vista o lika många säger man ska ha kvar xp. vad ska man välja? finns det några här som kan säga vad fördelar o nackdelar blir med vista? jag har fortfarande xp men vet inte om jag ska byta?

Av malamute

provade byta tillbaka till det gamla moderkortet med den processorn men det blir samma igen...

Av malamute

har provat två andra skärmar med, dom 2 som är ganska nya står det att det finns ingen signal, på den tredje bara svart bild. har även provat med andra grafikkort. har provat oxå att byta nätdel till 350W....

Av malamute

moderkort från chaintech, amd 2000+ socket a processor, 512mb sdram, nätdel på 225W. det är vad jag vet om systemet

Av malamute

byte av moderkort men inget funkar???

tjena killar o tjejer som kan finnas här, hjälpte en kompis att byta sitt system från 800mhz tlii 2000mhz, allt funkade innan o allt funkade när jag bytta till honom. men under kvällen så slutade allt fungera, allt i datan startar men det blir inget bild alls, bara svart hela tiden under hela processen. han fick låna mitt gamla system på 4200mhz o allt funkar men han blev kontaktat av någon som är bekant av hans son som säger att han vet problemet av denna uppgradering.... kanske ni vet detta oxå frågar jag er??????? jag är tacksam för alla svar o tankar om detta problem.

Av malamute

BÄsta Kort Till Agp???

hej alla ni lärda... hoppas ni kan hjälpa mig med en sak. min kompis har fortfarande ett moderkort med agp plats o jag kan inte få han att byta till pci-e utan han vill bara byta ut sitt grafikkort, nu till frågan. vilket är det bästa agp-kortet som man kan köpa i sverige idag???

Av malamute

funkar skit bra för mig att använda adapter, har oxå ett tagan 480W men är inne på min tredje. har nog bara fått måndagsex...

Av malamute

jag bara undrar ju vad motsvarande kort skulle var i pci-e, vem vet jag kanske skall byta till ett annat moderkort som stöder pci-e o då vill jag ju inte ha ett sämre grafikkort

Av malamute

Agp 7600gt = ???????? Pci-e

tjena alla ni som kan detta mer än jag, har ett agp 7600gt o jag undrar vad motsvarande kort skulle vara som pci-e??? jag funderade på att det kanske är som ett 8400gs men jag har nog helt fel. är tacksam om jag får några svar...

Av malamute

Tagan 420w Problem

tjena alla här. som sagt jag har ett tagan 420w nätdel som nu för andra gången har smällt o det typiska nu är att garantin gick precis ut... till mina frågor. är det någon annan som haft samma problem med sitt tagan eller är jag ensam om detta??? jag tittar på en ny nätdel o jag funderar skarpt på ZALMANS 600w med heatpipes... någon här som har köpt denna nätdel o vill rekommendera den eller ska jag titta efter annat märke... isåfall vilket???

mvh micke

Av malamute

tack för alla svar. men vad kommer att bli bäst.... köra alla 4 minnena i 4200 eller bara ha mina 2st 6400????

mvh micke

Av malamute

2x 7900gt mot 8800gts

hej på er alla. är bara lite nyfiken om det är någon som vet hur ett 8800gts klarar sig mot 2x 7900gt??? är det stor skillnad?

mvh. micke.

Av malamute

funkar detta???

hej alla ni som vet... jag har nu 2st 1024mb 6400 ddr2 minnen i burken o fick idag 2st 1024mb 4200 ddr2 minnen av en polare. kan jag sätta in dessa minnen tillsammans med mina eller blir det prestanda minskning? uppväger dom extra minnena prestanda minskningen isåfall?

mvh. micke.