Inlägg

Inlägg som Consollus har skrivit i forumet
Av Consollus

Funkar alldeles utmärkt för mig också!

Av Consollus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pindus
Yo sweclockers!
Har precis reggat mig och vet inte om frågan kommit upp innan då det känns jobbigt att läsa igenom 158 sidor
Anyway, får inte igång mitt BF2 i multiplayer. Står att jag inte kan ansluta och att jag ska kolla mina nätverksanslutningarna. Ibland får jag upp en liten serverlista där alla servrar har 0 i ping, och då får jag upp rutan ang. anslutningen. Annars uppdateras serverlistan utan att nåt händer =/
I övrigt så kan det inte vara nån prestanda som spökar då datorn e ny och har tillräckligt bra komponenter för att få det att flyta på bra.
Kan det ha något att göra med att jag "bara" har 0.5 mbit - lina? Eller det kanske inte spelar nån roll

Du kanske måste öppna portar i routern och brandväggen. Det står precis vilka du skall öppna i manulen.

Av Consollus

Jo, AI´n i F.E.A.R är riktigt, riktigt imponerande! Jag blev också lurad igår, fast på det tredje stället man möter fiender, fyra stycken tror jag det är... Eller om det är fem? Jaja, skitsamma. Jag hade iaf dödat 3st av dem och hade bara en kvar och eftersom jag inte visste var han var nånstans så ställde jag mig utanför det lilla kontoret där jag trodde att han befann sig och spanade efter honom.

Efter ett tag så får han syn på mig och springer mot dörren, jag rör mig då bara nån meter åt vänster sida för att vänta in honom och fylla han med bly så fort han kommer ut...

Dörren öppnas och jag står med hagelbrakaren i högsta hugg och väntar på honom...BOOM! Helt plötslig så blir jag beskjuten bakifrån och dör på fläcken!

Han hade helt enkelt bara öppnat dörren för att lura mig, varpå han sen snabbt bytt håll, hoppat över fönstret och sen skjutit mig i ryggen där jag stod och väntade på att han skulle dyka upp vid dörren framför mig!

Av Consollus

Jag hade en D-link som strulade en gång...Problemet var att den inte funkade om det inte fanns en kabel i port 4. Så länge det fanns det så gick det utmärkt, men så fort man drog ut kabeln ut port 4 så slocknade alla andra portarna.

När jag gick tillbaka med den till butiken så sa dem att det var ett mycket vanligt problem med just den routern...du kanske har samma problem?

D-link är skit BTW, jag rekomenderar dig att köpa en nya router.

Av Consollus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pull
Så det är alltså ingen som vet hur man fixar så man kan spela spelet utan att ha "Disable sound" ikryssad?. Skärmen blir bara svart om jag kör med ljud.

Uppdatera drivrutinerna till ditt ljudkort?

EDIT: Nåt av dem här problemen kanske?

"Launching the game in Windows(R) XP 64-Bit Edition with ATI Radeon Windows(R) 64-Bit edition Beta Drivers 3 may result in a black screen on launch. To work around this issue, toggle your color quality settings in Windows(R) from 32 to 16-bit (or vice-versa) and then back again. This should allow the game to launch normally.

ATI Radeon:

*Enabling FSAA and Pixel Doubling at the same time will result in a black screen. This appears to be a driver issue."

Av Consollus

Nu har jag inte fått några timeouts på länge, men istället går det skitsegt.

Jag önskar grabbarna lycka till imorgon!

Av Consollus

Är det ett bra spel så säger jag, "Suck!"
Är det ett dåligt spel så säger jag, "Äntligen!"

Av Consollus

Äntligen så vågade jag igenom hela demot. Jag var hemma själv under några dagar, så jag vågade inte spela då. Haha! Jag är en riktig fegis, jag vet.

Demot var kort men mycket, mycket, mycket, MYCKET underhållande och läskigt!
Varenda fight är grymt utmanande och AI´n är helt otroligt smart! De slänger sig bakom objekt, hoppar genom fönster, kallar på förstärkning och rör sig oerhört sammansvetsat när de är i grupp. Har ni sett hur 3 soldater gör när de söker av rum förresten?

Så fort jag spelade klart i går så bokade jag spelet på Webhallen. Det här spelet kommer bli grymt bra, det är jag helt övertygad om!

Av Consollus

Shiiit! Drivisarna gjorde grymt stor skillnad i BF2!

Jag tjänade uppemot 20 fps.

Av Consollus

Det beror ju mycket på hur långt från stationen du bor...Bor du ute i tjottahejti nånstans kanske?

Av Consollus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MB™
Jag har ett 6600GT (se sign) och låg runt 18-28 FPS i BF2(low details). ibland 50 (sällan)
men nu när jag uppdatera till 77.77 ligger jag över 40 hela tiden,
så dessa drivisarna var ju riktigt bra!
hade 77.30 innan

/MB

Ok, härligt! Hoppas det blir samma för mig. Lite extra fps i BF2 skadar ju inte!

Av Consollus

Nu har jag blivit disconnectad 3 ggr på mindre än en timme. >_<

Av Consollus

Bara 1 disconnect från Xfire idag än så länge, så lite bättre har det ju blivit.

Av Consollus

Bara massa SLI-tjafs eller?

Äre värt att uppdatera om man bara har ETT grafikkort(Geforce 6800 GT), eller är det lika bra att köra med de gamla drivisarna?(77.72)

Av Consollus

Jag skall HA BETALT för att vistas på Lunarstorm...

Av Consollus

Hagelbrakaren i F.E.A.R är riktigt härlig att gå lös med! Annars så gillar jag raketkastaren i HL2, och i stort sett alla vapnen i BF2.

Av Consollus

Skriv "Show Console" i consolen bara...

Av Consollus

Det var inte allt för länge sedan, 4 år sedan tror jag...Jag hade 56k och prövade på nåt Medal Of Honour-spel. Pingen var inte nå vidare bra.

Av Consollus

Jag kör på absolut maxade inställningar, AAx4, AFx16, Vertical sync on m.m och det flyter på helt otroligt bra! Nästan aldrig under 25 och det ligger oftast runt 50, toppar runt 90 fps och det är inte bara när jag tittar rätt ner i marken!
Med tanke på datorn jag har så är jag grymt nöjd.

Synd bara att det blir så fruktansvärt minneskrävande när jag kör med de inställningarna, jag får varningar för att det fysiska minnet är för lågt och det fryshackar några sekunder i början på varje nytt rum.

Men det flyter iaf och ser riktigt, riktigt bra ut! Man får ju nästan next-gen-vibbar ffs!

Jag skall nog dra ner på lite grejer tror jag, hoppas fryshacket försvinner då...

BTW, jag tror ärligt talat inte att jag vågar spela mer av spelet...i början när man går i kloakerna var skrämmande nog. Shit va jag hoppade till!

Min dator: P4, 2,5GHZ 512MB DDR RAM Geforce 6800 GT (Aningen klockat)

Av Consollus

Jag kör MP-betan av F.E.A.R på absolut maxade inställningar, bl.a AAx4 och AFx16 i upplösningen 1024*768 och det flyter på förvånansvärt bra faktiskt! Som mest toppar jag omkring 80fps och vid de fetaste eldstriderna så sjunker det ner till under 25 ibland, men det är inte ospelbart för det.

Det är ju sjukt mycket effekter på skärmen samtidigt ibland...mjuka skuggor, gnistor, reflektioner m.m. och man förväntar sig då att spelet skall stanna eller nåt...men icke då!)

Jag får inte ihop det riktigt...hur kan det gå så bra på min dator när så många andra med mycket bättre datorer har problem?! O_o

Min dator: P4 2,5GHZ 512MB DDR RAM Geforce 6800 GT (aningen klockat)

EDIT: Om jag kollar minnena i CPU-Z så går de endast i 66mhz, de borde ju verkligen inte klara av F.E.A.R så bra som de ändå gör!