Inlägg

Inlägg som OniLink har skrivit i forumet
Av OniLink

varför ha "bärbar" med 17" skärm en barebone med lcd skräm väger ju minder och är dubbelt så bra.

Av OniLink

lätt compaqen för den är snyggare kraftfullare

Av OniLink

hur är det med ljudnivå på sånna?

Av OniLink

jag skulle köpt ett orginal för det är inte kul när man förlorar 50h spelande för att man snålade in på 50-100 kr talar av egen erfarenhet.

Av OniLink

hade vatt jävligt najs faktiskt söker lite kommer med resultat om jag hittar nått

Av OniLink

det går till gefroce 1 kanske 2 men inte nyare helst ska det va TNT eller voodoo 2 eller 3. Men som sagt spela det till ps så slipper man oroa sig

Av OniLink

nu fattar jag varför det inte var specielt tydligt hur man skulle få bort skiten. Kollade på en anna slot1 burk och där var det hur lätt som helst. På den jag hade var det en ditlimmadplastbit så att man inte skulle kunna få bort den utan att garantin går åt helvete

Av OniLink

ok en grej till hur kan man lättast kolla vilken moderkort man har då det är en Fujitsu som inte har några namn på grejerna finns tre inte inte chips på kortet vet dock inte vilket jag ska kolla på.

Av OniLink

vet har suttit och vrifit och vänt på skiten ett tag nu men den sitter som berget vill inte ta i för mycket heller

Av OniLink

Kan inte få bort min slot1 prolle.

Jag vet inte om denna frågan verkar noobig men jag har inte varit intresserad av just hårdvara så länge så att jag var med på slot1 tiden. Frågan är nu om nån vänligt själ där ute kan ge en kort beskrivning hur man får bort den så att jag inte bryter sönder nån plast.

//Tack

Av OniLink

Champions of Norrath bild blir svart.

Blir inte klok på ett hela tiden när jag försöker gå in i vampyrens slott på Act 2 så blir bilden svart och inget mer händer. Vad kan va fel? spelet är till PS2. och jag har bytt spelet en gång men det hjälper inte.

Av OniLink

Vad är det förljudnivå på Externa hårddiskar?

Ja som ni ser i topicen........ljudnivå. Syftar främst då till maxtor

Av OniLink

Hittade denna på datorbutiken är den nått att ha?
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=IOGCS632U
lr ska man satsa på nått dyrare? så man inte köper nått billigt som inte funkar

Av OniLink

Behöver lite tips på KVM - Switchar

Hade tänkt skaffa mig en KVM switch till mina två datorer behöver lite tips och råd om märken hur dyr den ska va o.s.v. det ska bara vara switch med tangentbord/mus/skärm + ev. ljud. Det ska inte bli nåra prestanda förluster vad gäller bildkvalitet eller funktioner på tangentbord eller mus.

Av OniLink

Pc -switch vilken? Bra/dåligt?

Funderar på att köpa en pc switch som man kan koppla in två datorer till en uppsättning skärm/mus/tangentbord. har kollat lite på denna
http://www.iogear.com/main.php?loc=product&product_id=566

Men frågan är nu om ni har några erfarenheter om det funkar bra med bild o.s.v. ?

Av OniLink

Ljudnivå på 5400 rpm

Hade tänkt sätta ihop en liten server dator med låg ljudnivå. Undrar hur stor skillnad det är på ljudnivå på 5400 och 7200 den kommer inte vara en speciellt belastad server så prestanda är inte en jätte prio.

Av OniLink

lol vad har du sett en dator som e bättre för under 16k ?

Av OniLink

Windows XP 64???

Nån som har hört nått nytt om det och när det kan tänkas komma...i år?

Av OniLink

om du ska ha athlon 64 blir det lite svårt att landa på 5k som sagt..........om jag vore som du skulle jag vänta med tills cs2 kommit å köp en ny dator då i stället så får du en dator som klarar av ett för en mindre peng......om du inte behöver en ny nu akut förståss.

Edit: såg ditt nuvarande system nu. Jag hade köpt ett x800 pro och en 512mb i ram till när hl2 kommer så kan du köra cs2 på högsta inställningar

Av OniLink

nej jag kan inte låsa agp/pci det hade varit ett himmel rike men 20 mhz mer på fsb borde väl inte döda hårdisken? ja jag kan höja v-core men datorn bootar ju upp ordentligt på den nya frekvensen?