Inlägg

Inlägg som ChaosClocker har skrivit i forumet
Av ChaosClocker

Firefox plugin "Google Search Maps Button" fixar så det blir som förut.

Av ChaosClocker

Borde vara lag att man måste patcha spelet innan servrar läggs ner så att det kan spelas offline och kanske t.o.m lägga till så man kan göra egna servrar som TCP/IP i diablo 2 och andra äldre spel hade när internet inte va like SUPER snabbt.

Av ChaosClocker

I jakten på oändlig växt så kommer vi snart få "vaccin" som nyfödda där de injicerar reklam virus så vi halluccinerar om reklam dygnet runt.

Av ChaosClocker

Först o främst måste NVME ssd platsen bort från grafikkortet. På mitt moderkort är den ovanför gpun och under cpu fläkten(NH-D15). Blir gpun varm blir ssdn varm.

Av ChaosClocker

Jag har så mycket att spela så jag köper aldrig utanför en bra rea. Känner ingen stress att spela första året liksom.

Av ChaosClocker

Alla troll åsido, ingen av oss vill väl va tvungna att ha ett microsoft konto för att installera windows?

Offtopic:
Ni som tycker Elon är det värsta sedan Hitler och Stalin, tror ni hans pappa haft en smaragdgruva också?
Utan Elon hade ni inte haft Elbilar till denna grad. SpaceX har kapat priset per kg till rymden med tio~. Starlink?
Elon en fascist? ne... men många gånger får man nog vara på spektrat för att förstå hur han kan uttala sig.

Av ChaosClocker
Skrivet av mpat:

Routrar som inte uppdaterats måste vara det största säkerhetshålet i de flest heminstallationer. Jag VET att man måste uppdatera skiten, men jag gör det ändå alltför sällan.

Tror inte routrar uppdateras så länge? Min Linksys EA7500 V2 fick sista uppdateringen 2019 och det är nog samma år jag köpte den.

Av ChaosClocker

Spel skall vara så långa som de behöver. Spel som försöker förlänga eller trycka ihop det känns direkt och blir ofta negativt.
Allt är en prioritering i slutändan. Sedan kan jag inte tänka mig hur man hinner med de spelen om man jobbar 80%+ och har familj, måste vara en spelgalen familj isåfall.

Av ChaosClocker

Förstår att konsoller lever på exklusivitet men jag som PC narkoman är glad att de kommer till PC.
Har dock inget emot att vänta 4år~ så stressa inte för min del. De som är trogna era konsoller borde få lite grädde på moset trots allt.

Av ChaosClocker

Varför skriver man "säger miljardären"... räcker väl med namnet annars läser det som aftonbladet?

Oavsett alla hatare så är jag glad att fler försöker hjälpa t.ex folk som är förlamade från midjan o ner. Klart det får gå med vinst annars får väl staten köpa ut företagen.

Av ChaosClocker

Youtube slåss mot annonsblockerare... samtidigt använder jag youtube appen på mobilen och 50%< av annonserna är rena scams. Hur ofta skall jag få en annons med Ai Elon Musk som vill att jag ska köpa deras "bitcoins" blabla, blir galen...

Av ChaosClocker
Skrivet av Oliver91:

Kan bli sån där härlig brist på grafikkort igen då

NOOOOOOOOOOOOO!

Av ChaosClocker
Skrivet av Dinkefing:

X3D är inte en refresh utan samma generation. Den har bara mer cache helt enkelt. 7800X3D är ett Zen 4 chip.

Jag har en X3D själv, vet vad det är men du förstod nog vad jag mena men förtydligar:
De behöver inte släppa en ny "arkitektur" varje år för X3D tar ett kliv i steg med en ny generation, istället för att släppa en refresh ala 14th gen från intel så kan AMD bara sätta på mer cache så får de samma/bättre effekt än en refresh/"ny" arkitektur.

Av ChaosClocker

Hoppas det blir branschstandard att ha 10-20% av batteriet avknoppat så när man laddat till 100% så är det egentligen 80-90%, så sätt får vi de att hålla nått år till. Väldigt glad att se 5år+ mjukvaru uppdateringar, kanske kan va värt o köpa en dyrare telefon nu.

Av ChaosClocker
Skrivet av medbor:

Blir lite stökigt för AMD nu för tiden när de släpper non-3D som i spel oftast är sämre än generationen innan… blir lite svårt att rekommendera dem då

Håller med men det är nog därför AMD inte släpper nya med 12 månader mellanrum längre? Som det är nu känns det som varje gen är 18-24mån emellan och X3D istället funkar som refresh emellan. Känns dumt o kalla X3D refresh såklart för prestanda ökningen i spel är helt sjuk för många titlar

Av ChaosClocker

Min första dator köpte jag i delar men betalade datorbutiken i stan att bygga ihop den, va la feg, mycket pengar och man vill ju inte göra fel. Andra datorn och frammåt har jag byggt själv, mest för att det är kul men också för att man sparar minst 1000kr på det.

Av ChaosClocker

Användarnamn: SEC
Lösenord: 123

Av ChaosClocker

De e ju på Felkusten! Bästkusten ska de va
Närå men tråkigt för mig som bor 7 timmar bort. Har släkt i uppsala, kanske tar mig en extra mil för att ta mig en titt

Av ChaosClocker

Ända stället med riktiga black friday priser är Inets Swexclusive stream eller Black friday(torsdag) streamen.

Av ChaosClocker

E3 <3