Inlägg

Inlägg som sher!kan har skrivit i forumet
Av sher!kan

Om jag har fått lock på ena örat eller båda, så funkar det aldrig att tryckutjämna det för mig, för det lägger sig bara som ett lock på locket eller hur man ska säga så jag gör aldrig så. Jag får helt enkelt bara vänta tills det släpper, eller hålla på med käken så det släpper. Men atyt tryckutjämna lock gör det alltid värre och ibland har det varit lock på locket i någon dag..

Av sher!kan
Skrivet av pjb:

Var hittar du PepsiMax för det priset? Tycker alla kostar 59:- (69:- på Clas).

just nu har ICA(inte alla butiker, jag hitta det på en kvantum butik i stan) tex erbjudande på 39kr för alla olika smaker för 39kr. Tycker ofta det är någonstans det finns att köpa för det priset. tror jag har köpt 1 eller 2 gånger för 59kr. Nu köpte jag dock på mig ett lass

Av sher!kan

Köper mina kolsyrepatroner på Byggmax för 29kr(utbyte) sen kör jag med Pepsi Max vilket smakar precis lika bra som en köpt.
Smaksättningen går ju ofta att hitta till 39kr.
Har en aarke carbonator 3 hemma och den är guld. Haft billigare innnan och bara stört mig på dem.

det som är så jävla värt med en hemma är ju att man slipper konka på de stora otympliga flaskorna+panten som blir.
Man gör upp en lagom mängd och slipper hiva i sig 1.5l och vill man hiva i sig mer är det ju bara göra ännu mer iofs.

finns bara positiva saker med att göra sin egen läsk hemma.

Av sher!kan
Skrivet av serafim:

När jag skulle byta spis blev det glaskeramik eftersom induktion skulle tvingat mig att byta alla kärl och stekpannor utom två kastruller. Så jag funderade om det var värt att kassera i stort sett allt för att få lite snabbare uppvärmning. Det var det inte. Runt 6K extra för en induktionsspis med i övrigt samma kvalitet och funktioner som den glaskeramikspis vi valde + c:a 8K för att byta ut allt som inte skulle fungera med induktionshällen. Nej tack.

Alla har olika prioriteringar men att vänta på att vatten och stekpannor ska bli varma och kalla är bland det värsta jag vet.

8k behöver du ju knappast köpa nytt för då det inte känns som du lagt det på utrustningen du har i dagsläget.

Av sher!kan
Skrivet av tyvar1:

Fast spelet är ju lång ifrån en flopp, otroligt bra med massa med content i min mening. Problemet är att amazon har varit dåliga med att ha tillräckligt med Servers vid release. Köerna suger, det håller jag verkligen med om men så fort man är in game är det ett riktigt roligt spel

Spelet i sig kan jag hålla med om är rätt bra av det jag hunnit testa. Men det väger inte upp dessa problem med köer på 6-8 timmar i många fall pga afk bottar och likt många här som kör via teamviewer för att inte åka ut game och hamna i dessa skit köer. Som förut gick det inte ens köa upp för att servrarna är så övertrasiga.
Tråkigt när det blir så men jag tog bort skiten. Om de löser dessa problem så kanske jag återvänder.

Av sher!kan

Finns det ens keramikhällar kvar i vårt samhälle.
Hur kan man inte vilja ha en induktion med alla fördelar det ger?
Hade jag haft en hyresrätt utan hade jag satt in det själv oavsett om jag fick betala allt själv

Av sher!kan

Det är ju bara lägga ner detta spel. Total flopp. Löser de inte alla dessa problem inom en riktigt snar framtid lär det inte bli långlevt

Av sher!kan

Är ju bara att ta sig och boka i valfritt Media Markt varuhus. En polare bokade och troligtvis lev innan jul

Av sher!kan

Någon som kan rekommendera en 75” tv som man kanske kan göra ett klipp på nu under black friday?
Kommer spelas på endel på min xbox och ps5 så vill ha något bra. Budget ligger på ca 20 000kr

Av sher!kan

Ansökt till klubben nu med. Beadored gametag

Av sher!kan
Skrivet av blunden:

Enklast är nog att du testar att ladda ner och köra Installationsassistenten, istället för att felsöka varför Windows Update krånglar.

https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows11

Tack, fick in w11 efter att jag gjorde så:)

Av sher!kan

Servicetekniker/teknisk support med fordon inom material hantering.
35500 i månaden, 31år med 8 års erfarenhet. Fria resor till jobb och hem, utgår hemifrån ca kl 07 och hemma senast 16, oftast blir det jobb ca 5h per dag.
Ca 5 dagar i månaden jobb hemifrån. Bonus max 30k årligen. friskvård 3k, jobbtelefon.

Av sher!kan

Någon som har en aning om varför jag inte kan uppdatera till windows 11? Enligt updater så står det att jag inte uppfyller minimikraven men enligt den appen pchealth så är allt grönt.

jag var inne i bios och enabla tpm för att appen sa att det var där det fela först men nu ska allt vara grönt men funkar ändå inte..

Av sher!kan
Skrivet av coolwine:

Jaså, verkar ju ha fungerat för andra att bara köra på svenska Xbox sidan efteråt?

Det funkade för mig att köpa turkiskt och använda det för 10kr via svenska xbox.

Av sher!kan
Skrivet av coolwine:

Funderar på att köpa 2 år från livekort, då får man alltså en månad extra per kort? Så totalt 26 månader? Testade använda urbanvpn som livekort rekommenderade men den verkar ge mig lite olika platser när jag använder incognito mode med chrome trots att jag valde Turkiet. Söker jag på min IP-adress står det Istanbul, men på google längst ner stod det Cypern och om jag uppdaterade min plats så hittade den Sverige av sig själv.

Jag tog den andra vpn tjänsten så vet inget om urbanvpn. Jag fick 25 månader totalt. Inte två extra som det stod i första inlägget men det gör ju inget..

Av sher!kan
Skrivet av coolwine:

Vill också testa detta. Följde du instruktionerna i första inlägget? Jag har aldrig haft game pass tidigare och har inte xbox live just nu.

Går det bra att köpa 1 år xbox live från livekort.se och sedan förlänga i framtiden eller fungerar det bara första gången man aktiverar live och ultimate???

Jag gjorde som i första inlägget fast jag var uppkopplad mot vpn (mot turkiet) när jag löste in koderna. Så jag följde inte instruktionerna på livekorts hemsida förutom VPN då.
Ja du kan ju köpa ett år och förlänga sedan , frågan är bara hur länge detta kommer funka att göra, dock så verkar det ju ha fungerat i 2 år nu.

Av sher!kan

gjorde nyss detta. köpte 2år från livekort för 660kr ungefär. och nu har jag gamepass ultimate till slutet av 2023

Av sher!kan

Min kompis hämtade ut sitt PS5 standard Edition idag i Göteborg på Media markt bäckebol.

Av sher!kan
Skrivet av edson:

Konstigt (men kanske förståligt) att MediaMarkt binder upp sina förbokningar med handpenning. Dumt att binda upp sig där om ett släpp kommer på Amazon, Webhallen eller NoN.

En på jobbet bokade igår på MM och de sa ca 2 veckor till Max 5 veckor.

Av sher!kan

Efter ännu mer spelande igår så har man lyckats lära sig köra helikopter någorlunda, dock flygplan är fortfarande väldigt svårt och går tyvärr inte köra med musen, det måste lösas.
Men det jag tycker är sämst av allt är verkligen känslan i spelet som fotsoldat, tycker den är helt bortblåst tyvärr.. att skjuta med vapnen känns bara konstigt.
Hoppas de löser till release men känns svårt.

En rolig grej jag märkt skjut med ett vapen i backen från avstånd och när kulan går i marken, det var ju världens största rökmoln av en kula..