Inlägg

Inlägg som HELIX har skrivit i forumet
Av HELIX

Jag var på OnOff förut eftersom att det var det enda stället där jag fick köpa en ny DVD-spelare för försäkringspengarna.. Dom hade bara skitgrejjer förutom en ok Philips DVD spelare som klarade av att spela SVCD filmer.. Inte alls i klass med Yamaha´n som blev snodd :(. Det roliga hände iallfall när jag skulle köpa skiten. Försäljaren sade att jag borde ta extra försäkring och betala 500:- för att få skiten försäkrad i två extra år men jag tyckte det var onödigt då alla mina saker har hållt i evigheter.

Han sade då att deras saker ofta går sönder och därför är det bra med försäkring och sedan höll han på och dillade om det en stund fast tillslut blev jag ganska irriterad och sade till honom på skarpen att jag inte ville ha någon jävla försäkring eftersom jag bara tänker spela DVD filmer i den och inte slå sönder skiten. Då blev han helt tyst och började darra när han skrev in mitt namn och produkt på datorn..

Av HELIX

Kopiera filer på en C64

Jag har en diskdrive och en kasettbandspelare, men hur gör jag för att kopiera ett spel från en diskett till bandspelaren?

Och varför funkar gamla SEGA kontroller till Amiga datorer men inte till C64´an? Det funkar att styra sidledes men inte vertikalt..

Av HELIX

Dom säljer inte processorer.. Sedan finns det väl knappast några bra processorer för 500:-? Men du kan ju alltid köpa några extra högtalare eller nåt..

Av HELIX

Men med min 2,4GHz 133MHz P4 fick jag ungefär 2600mb/s när jag körde testet..

Av HELIX

Vad ska dom göra? Alla MP3 låtar jag har är egentligen loopar av mig stjälv som sjunger blinka lilla stjärna fast med olika namn på filerna. Dom måste ju ha tillstånd för att söka igenom datorn. Medans dom fixar det är det bara att ta bort låtarna (dom tog ändå bara plats) men om dom rusar in och man inte hinner ta bort dom så får man slå sönder hdd´n med en hammare eller nåt (den funkade ju ändå inte)..

Av HELIX

Ta bort dethär inlägget och klaga på att skiten inte fungerar!.. Näe så ska man inte göra

Men testa med ett nytt starkt nätagg med en speciell 12v P4 kontakt..
Processorn lär ju inte ha skadats av att några pinnar blev lite böjda..

Av HELIX

333MHz segare än 200

Jag har ett Epox 8RDA+ moderkort med Twin MOS 333Mhz minnen. När jag kör sisoft sandras memory benchmarks så får jag 1678mb/s.

Jag borde ju få runt 2700 men icke.. Har det någonting med processorn att göra? Jag kör nämligen en 800MHz Duron sedan jag sabbade min XP1800+ Men även fast jag höjjer bushastigheten från 100 till 133MHz så höjs bara prestandan lite.

Av HELIX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr Cain
Diskdrive DD intern A1200, för Commodore moderkort 325:-
Diskdrive DD intern A1200, för Amiga Tech moderkort 325:-
Diskdrive DD intern för A600 325:-
Diskdrive DD intern för A1200T, A2000, A4000 325:-
Diskdrive DD intern för A500 285:-
Diskdrive HD intern passar A1200T, A2000, A4000 725:-
Diskdrive HD extern passar alla Amigor 725:-

www.ggsdata.se

om du vill så kan du ju köpa en ny isåfall?

Men det borde inte vara fel på diskdriven, den laddar ju spel när man startar med disketten i..

Av HELIX

Buu :(.. Men varför? Jag har iallafall hört att det ska funka med båda.. Det är ju bara olika format på disketterna 880kB och 1,44mB, men det är ju inte diskettenheten som bestämmer det.. Jaja..

Men det borde inte vara fel på diskettdriven eftersom att den laddar spelet när man startar med disketten i..
Kan det ha kommit in något flummigt virus? Jag testade nämligen två disketter som min kompis hade med sig.. Det var då det började bli så skumt..

Av HELIX

Men det är en intern.. Fast alla diskdrivar funkar väl, även dom som man kan köpa i Mazendatas datorbutik på hörnet?

Av HELIX

Amigan funkar inte längre

Den söker inte längre av disketter.. Det går att starta program och spel om man har i disketten samtidigt som man startar den men det går inte att byta disketter.. Nu kan jag inte längre spela Syndicate, Turrican II, Civ, Dune II eller något annat större spel..

Vad ska jag göra? Stjälva Amigan är i toppskick, det är en A1200 som är tillverkad av Commodore..

Av HELIX

Varför inte köra destillerat vatten och glykol? Glykol förhindrar ju korrosion, isblidning och det kan ju knappast leva så mycket i vatten med en hög koncentration glykol..

Av HELIX

Åfan Tack, jag började bli lite irriterad..

Av HELIX

Opera 7 och nerladdning

Varför har nerladdningsfönstret försvunnit i Opera 7? Det är ju helt idiotiskt, man vet ju inte vilka filer man laddar ner och när dom är färdiga..

Är det bara för mig det är så eller är det så för er också?

Av HELIX

Jag VEEET men om jag hade skrivit det hade han säkert undrat vad spänning är..

Av HELIX

Höj eller sänk volten... Det finns flera guider..

Av HELIX

M.tec chip på TwinMOS

Mitt TwinMOS 2700 512 minne har M.tec chip på sig.. Jag har alldrig sett dom förut och dom beter sig lite konstigt när jag överklockar. Vid 175MHz börjar det bli lite fel när man ser på film eller håller på med systemkrävande grejjer.. Det blir typ blåa pixlar lite här och där.. Men det konstiga är att jag när jag höjjer hastigheten till 178MHz så blir det mindre prickar fast dom försvinner inte helt. Jag kan bara köra 2,7v med mitt Abit BD7 P4 moderkort men snart kommer jag skaffa ett EPoX 8RDA+ och testa med lite högre volt..

Har ni fått M.tec komponenter på era minnesmoduler förut? Mina andra TwinMOS hade Winbond chip och det har många andra också. Men ingen har M.tec...

Av HELIX

Program för att göra egna ikoner?

Vilket program borde man använda om man ska ändra utseendet på windows litegranna? Jag har tänkt att göra Windows XP lite mer Amiga likt..

Av HELIX

Jag gör alltid såhär för att inte få defragmenterade hårddiskar.

När jag tankar ner någonting stort så lägger jag alltid det i min temp partition och när jag har fått ned hela filen så är det bara att dra över den till rätt hårddisk. Då lägger den sig fint utan att den blir fragmenterad..

Av HELIX

Det var ett bra test men kan ni inte lägga till ett Radeon 9500? Då skulle det bli perfekt..