Inlägg

Inlägg som Tarang har skrivit i forumet
Av Tarang
Skrivet av Typhonos:

Med tanke på hur länge du varit medlem antar jag att du kontrollerat att allt är rättkopplat, startar det med ditt gamla nätagg så verkar ju ditt nya defekt.

Japp, allt är rättkopplat, har ett gammalt nätagg att prova med som sagt, och allting fungerar fint med det.

Skrivet av Fidel Castro:

Måste tyvärr vara kass då...RMA till butik...INET?

Redan gjort det en gång, varpå de skickade tillbaka det och sa att ingenting var fel på det.

Av Tarang

Problem med FSP 650-80 EGN

Har ett nytt nätagg nu som jag har stött på lite problem med. Är det nätagg som står i rubriken, och problemet jag har är att jag helt enkelt inte får datorn att starta med det. Jag får ström ur det, i 2 olika datorer, men kan för mitt liv inte få det att kicka igång. Provat mitt gamla nätagg i båda datorerna, fungerar finfint då.

Provat att bara koppla in det till moderkortet på båda datorerna också med båda nätaggen, fungerar med det gamla men det nya vill inte starta.

Några förslag på vad man kan göra?

Av Tarang
Skrivet av CRYSIS FOREVER98:

Allt ser nice ut men vanlig hårddisk och os? Vilken prisklass ska du ha på gpu:n? Annars är detta ett bra grafikkort i 2000kr klassen: XFX Radeon HD6950 2048MB Dual Fan www.inet.se eller detta Gigabyte Radeon HD6950 1024MB Windforce OC

Jag har vanliga hårddiskar sen tidigare, och OS får jag som student i vilket fall! Så allmänt rekommenderas ATi framför Nvidia nu för tiden?

Av Tarang

Budgetdator, ca 6-8k

Har dragit ihop ett paket med allt utom grafikkort, som får tas nästföljande månad på grund av pengabrist. Har ni förslag på saker som kan bytas ut så skriv gärna!

Här är de flesta av delarna: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1381242/2012-01-17 samt att jag ska beställa en SSD från CDON, nämligen http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=844282

Av Tarang
Skrivet av zeleni:

Du har en p67 moderkort. Välj 2500K som CPU.

Titta på http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=601824 som PSU istället. Seasonic producerad.

Tycker du offrar för mycket spel prestanda med en SSD. Du kan köpa ett til gfx kort t.eks.

Bra tips där, tackar!

Vad gäller SSD så kan jag väl köpa det, vad skulle jag i så fall byta till?

Av Tarang

Speldator runt 10k

Funderar på en ny dator där fokus ligger på spel, men där jag fortfarande känner att jag ska kunna använda den till en rad andra saker. Känner att SSD är ett måste, resten är rätt valfritt dock. Plockade ihop ett paket snabbt på komplett, men tar gärna råd om bättre och mer prisvärda saker!

Här har ni datorn iaf: http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=986261...

Av Tarang

Inte problem hos dig, servern som är otroligt dåligt hanterad av GOA

Av Tarang

Japp, det funkar skit just nu. Iofs har allt mer eller mindre funkat skit med Bahnhof, men just nu är det ännu sämre.

Av Tarang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av snusglassen
Samma synonym som "Löjligt".

Jaha, du menar mesigt. Då förstår jag.

Av Tarang

Messigt? Vad fan betyder messigt?

Av Tarang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razerrazer
Jag förstår inte varför man vill spela med vpn ?

Jag vill egentligen inte spela via en VPN eftersom det egentligen fördröjer allting. Problemet är ju som sagt att Bahnhofs routing gentemot resten av EU är helt jävla horribel, vilket gör att pingen blir skyhög. Kör jag gentemot en VPN som routas på ett vettigt sätt mot EU får jag kanske 10ms påslag jämfört med en normal lina, vilket får ses som en bra grej jämfört med Bahnhof.

Av Tarang

Förslag på VPN med bra routing mot utlandet.

Efter flera månader av svordommar mot Bahnhof och deras värdelösa routing mot utlandet, tänker jag lösa problemet med att gå via en VPN under uppsägningstiden. Som det är nu så har jag tex en ping gentemot vissa servrar i europa på 300ms, helt ospelbart det vill säga. Så någon som har något förslag på en VPN tjänst som inte köper bandbredd av bahnhof, eftersom det skiter sig ändå i slutändan i så fall.

Anonine är Bahnhofs egna VPN, så dom är ute.
Ipredator går via Bahnhofs nät även dom.

Av Tarang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pezit
MMO har inget med maxkapacitet med folk i ett slag att göra så du har helt fel, om du inte vet vad mmo innebär prova med google. Sen kan jag varna direkt om folk tror/hoppas att det är 60vs60 för det är endast 10vs10 som max för tillfället och personligen så ser jag inget negativt alls med det, fler är verkligen inte alltid roligare men om man tycker det så rekommenderar jag dem att stanna i BF2. Min personliga åsikt är att mer folk oftast betyder att mindre personlig skicklighet behövs, och att det istället handlar om gruppkoordination.

Anledningen till att vissa tror det är 60vs60 tror jag är för att de har planerat släppa banor där det är 6st 10vs10 instanser samtidigt och det som händer i en av dem påverkar alla eller en av de andra, t ex en grupp slåss för att stänga ner försvarskanoner i en annan instans.

Är väl solklart att maxkapacitet har med MMO att göra. Du skulle väl inte kalla ett spel med 2vs2 massivt? Knappast. Enda som faktiskt är persistant med världen är AvA, och det återstår väl att se hur länge folk orkar med det.

Av Tarang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ThePostalDude2
60vs60 blir nog ganska smockat endå, tänk dej en 60vs60 ut2004 match. låter kul tycker jag

Vad har det med saken att göra? Att kalla det ett MMO är ju fortfarande fel.

Av Tarang

Hur kan man ens försöka kalla det här ett MMO? 60vs60 max, i en instance. Um, Battlefield någon?

Av Tarang

Ruggit snyggt ser det ut som!

Av Tarang
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devil May Cry
GOY från IGN också

Helt klart ett grymt spel, men det känns vid det här laget mer som ett FPS med inslag av plattformande. Helvete vad man ska skjuta på saker.

Av Tarang

Någon mer än jag som tycker att det nästan blir löjligt med antalet goons man möter genom spelet? Iofs var Drakes fortune precis likadant i det avseendet, men känns ju bara som att bossen har fraktat in en mindre armé.

Av Tarang

Man kanske ska testa trial då? Är det någon PvP att tala om egentligen? Några förslag på startklass eller liknande? Spelar oftast mage av något slag, så åt det hållet antar jag. Är det en schysst community?

Av Tarang

Just köpt spelet och vill göra mig en liten robo man, men vart hittar man all cool armour egentligen? Gör man det i character creator eller vad?