Inlägg

Inlägg som MamaAfrica har skrivit i forumet
Av MamaAfrica

Spontan omstart då och då

Det är som såhär att min kära moders vänner har en dator (som jag själv byggde åt dem för ett år sen eller två), som nu har börjat bete sig en smula underligt.

Det började som ett problem, och nu har även ett till anslutit sig, och jag misstänker att de kan vara besläktade.
Det första problemet var att när man slog igång den kom den inte ens in i POST eller nånting, den bara var svart och moderkortssummern pep och hade sig. Ofta funkade det dock ändå efter ett par försök så de fäste väl ingen enorm vikt vid problemet.
Nu har den dock även börjat starta om/dö av sig själv, oftast hinner man in till loginskärmen i windows, ibland inte riktigt dit, och ibland lite kortare. Sedan bara dör den.
Det jag först tänker på här är värme, dock verkar det lite halvkonstigt eftersom den ibland inte ens kommer in i loginskärmen, det känns inte som den borde kunnat bli varm nog på den lilla tiden.

Allt är oklockat, just eftersom jag ville undvika problem med en dator som inte var min...

Hursomhelst, jag ska väl bege mig över dit för att kolla lite, och jag behöver er hjälp med tips på _ALLT_ som kan orsaka såna här problem som jag kan kolla upp åt dem!
Tackar på förhand!

Av MamaAfrica

Ja det går.

Och på fråga 2 ja det finns det, men det kostar ju såklart därefter.

Av MamaAfrica
Citat:

Ursprungligen inskrivet av epoxy
så det är bättre enligt dig med en dator som har 256 800mhz superminnen än en som har 1 gig 400mhz. stoppar du in en ddr 512 900mhz i din lediga slot på ditt nforce bord kommer samtliga minnen att traska i 333mhz.

vad jag vill få fram av detta är att apamedvapen inte exact vet vad han pratar om även om det ligger en del i vilken minnesfart man har så beror det på ändamålet hur mycke som behövs.

Du famlar efter halmstrån eller så förstår du dåligt.
Gör om gör rätt!

Av MamaAfrica

sjukt nice

Av MamaAfrica

Skulle väl knappast lägga mina pengar på strömsnåla komponenter om det inte vore för batteritiden... Men man kan ju hoppas de skrivit fel, för annars är ju fiaskot oundvikligt.

Av MamaAfrica

Maplestory är inte bra )

Av MamaAfrica
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Barry
har man ett liv om man gör sådant?

Och exakt -> . <- DÄR fick du genom magi auktoriteten att döma hur andra människor lever. Grattis.