Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

#android

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

36

Rykte: Google Pixel 8 får uppdateringar till år 2030 

Allt fler mobiltillverkare siktar på omfattande stöd för sina mobiltelefoner och med kommande Pixel 8 kan telefonen få mjukvaruuppdateringar i sju år.

43

Asus fortsätter med maxad Zenfone för enhandsanvändare

Små telefoner blir alltmer sällsynta, men Asus behåller kursen när Zenfone 10 debuterar – en halvliten lur med topprestanda.

49

Nothing: "Vår Android-telefon snor flest Iphone-kunder"

Carl Pei anser att Phone 1 är det enda spännande Iphone-alternativet och menar att konkurrenter nu följer i Nothings fotspår.

25

Nvidia och Microsoft inleder tioårigt Geforce Now-samarbete

Därmed blir speltitlar från Xbox Game Studios och Bethesda tillgängliga genom den strömmande speltjänsten.

38

Billiga Android-enheter säljs med skadeprogram

Köp en billig Android TV-mediaspelare eller mobiltelefon och risken är att den redan från fabriken är en del av ett botnät.

49

Iphone dominerar begagnatmarknaden

Apples globala marknadsandel bland nya mobiler ligger kring 25 procent, men för begagnade, renoverade telefoner är siffran dubbelt så hög.

40

Bings AI i telefonen kan skriva åt dig

Microsoft har släppt uppdateringar av applikationen Swiftkey för Android och IOS, som ger alla användare tillgång till Bings AI-chattbott.

51

Google förenklar fildelning mellan Android och Windows

Nearby Share för Windows har nu släppts som beta och gör det enkelt att skicka filer till och från Android.

95

Google: "Stäng av samtal över Wifi och VoLTE med Exynos-telefoner"

Trots att 90 dagar gått sedan Google rapporterade allvarliga dag noll-sårbarheter till Samsung har många enheter ännu inte fått säkerhetsuppdateringar.

5

Google polerar Chrome till Android

Google presenterar en rad nyheter i samband med Mobile World Congress i Barcelona som förbättrar tillvaron för Android-användare på flera sätt.

31

Lättare att ta bort bloatware med Android 14

Med nästa version av Android blir det möjligt att ta i med hårdhandskarna mot eventuella oönskade förinstallerade applikationer.

17

Chrome till Android får låsbart inkognitoläge

Efter att ha börjat testas under 2022 kan nu Android-användare låsa inkognitoflikar med biometrisk säkerhet.

11

Google storsatsar på RISC-V-stöd i Android

När ett av världens mest utbredda operativsystem ger tummen upp till RISC-V öppnas en bro mellan den alternativa arkitekturen och etablerad mjukvara.

30

Google vinkar adjö till 32-bitarsapplikationer

I samband med släppet av Pixel 7-serien är övergången till 64-bitars Android är ett faktum och det är dags att säga farväl till 32-bitarsapplikationer.

11

Microsoft Xbox planerar appbutik – ska utmana Apple och Google

Microsoft vill slå sig in på spelmarknaden för mobiltelefoner och förvärvet av Activision Blizzard hävdas vara nödvändigt för att det ska gå vägen.