#julkalender

Sponsras av Komplett
238

Nostalgisk CRT-musik kammar hem extravinsten i julkalendern

Med årets sista dag rundar vi också av julkalendern, där det juligaste bidraget får ett stort paket från Komplett.

Sponsras av Komplett
238

Rösta fram julkalenderns bästa videobidrag

Ett av julkalenderns mysiga bidrag ska belönas med en stor julklapp från Komplett. Det vinnande bidraget väljs av SweClockers medlemmar.

99

Lucka 24 – Årets julklapp är SweClockers Julskiva

I årets sista lucka återuppväcker vi en tio år gammal tradition och levererar årets musikhändelse. SweClockers Julskiva 2021 är här!

238

Lucka 23 – Töm förråden och minns din gamla skärm

Den näst sista luckan innehåller ett perfekt erbjudande för den som behöver göra plats för julklapparna, medan dagens rim har en koppling till lucka 1.

238

Lucka 22 – Mer jul och prissänkta nördattiraljer

När vi gläntar på en av de sista luckorna väntar en odödlig jullåt, men även en ypperlig chans att fylla på förråden med högtidskläder.

238

Lucka 21 – Minnesvärd tomtesaga och stilfullt tangentbord

Det är bara ett fåtal luckor kvar i årets julkalender, men den mysiga stämningen är kompakt även bakom lucka 21, som innehåller tangentbord och NAS-berättelse.

238

Lucka 20 – Skönsång och bärbart spelmonster

Det är finalvecka för årets julkalender och det sparkar vi igång med en fantastisk omskriven jullåt och ett schysst datorerbjudande.

238

Lucka 19 – Nördigt Tomten-substitut och prissänkt spelskärm

Bakom dagens lucka finns en stämningsfull dikt att läsa i samband med att du sätter fyr på det fjärde ljuset. AOC står för luckans erbjudande.

238

Lucka 18 – Maxad julstämning med julsång och julkort

Cooler Master står för erbjudande och julkort, medan dagens vinnare presenterar en odödlig och egenskapad jullåt som garanterat säljer guld innan nyår.

238

Lucka 17 – Hjulkalender

Städhjälp och ett snabbt rim rullar in på scenen när vi gläntar på den sjuttonde luckan. Om du vare sig hunnit rimma eller städa ännu är luckans innehåll perfekt för dig.

238

Lucka 16 – Stenkoll på antikt jättechassi

Bakom dagens lucka syns en dikt om jakten på en klassisk julklapp, medan Dustin vrider ned priset rejält på en lösning för den som vill hålla uppsikt.

238

Lucka 15 – Skrämmande datorbygge i bekväm spelstol

Luckan innehåller komiskt rim med all information för den som medelst tång och såg vill ta kål på nybygget. Även MSI använder såg och nära halverar priset på stol.

238

Lucka 14 – Vemodig poesi och specialtangentbord till pangpris

Vi startar dagen med att sparka upp lucka 14, där vinnarbidraget kantas av realistisk svärta. Core Mechanics muntrar upp med en skaplig prissänkning.

238

Lucka 13 – Supermysig julanimation och hårdnackad städhjälp

Bakom lucka 13 finns stämningsfull animation med tillhörande sångtext att rivstarta dagen med. Därtill finns ett Roborock-erbjudande att utnyttja.

238

Julmys till julkalenderns stämningsfulla videobidrag

I årets julkalender är det SweClockers medlemmar som står för julstämningen och i den här artikeln finns alla mysiga videobidrag samlade.