Artiklar

Artiklar skrivna av Dimestam
12

SweClockers Julkalender 2022 – tävla om julklappar varje dag fram till jul!

Häng med på ett stämningsfullt julfirande när SweClockers drar igång årets julkalender, fylld med såväl läckra tävlingsvinster som exklusiva erbjudanden.

Sponsras av Komplett
79

Veckans fråga: Vad är du på jakt efter under Black Week?

Reaperioden Black Week innebär högsäsong för alla fyndjägare där ute. Komplett vill ta reda på vad som står högst upp på önskelistan.

Sponsras av Webhallen
148

Uppesittarkväll: Webhallen och SweClockers firar in Black Friday!

Det blir en fullspäckad livestream när Webhallen gästar SweClockers och bjuder på uppesittarkväll för alla fyndjägare. Häng med nu på torsdag från klockan 23:00.

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
23

Teknikfrälst Umeå-bo drar igång testningen av Samsung Galaxy-serien

Produktnyheterna i Samsung Galaxy-serien på väg till en rutinerad SweClockare, som får uppdraget att prova på ekosystemet och rapportera i forumet.

Sponsras av Inet
104

Veckans fråga: Vad önskar SweClockers i Inets livestream?

Var med och påverka innehållet i Inets livestreams, där nästa sändning är ingenting mindre än "Swecxlusive" med tävlingar och erbjudanden inför Black Friday.

118

Full fräs inför Black Friday – rea viktigare i vikande ekonomi

Det blir fördel till konsumenterna under årets Black Friday, där ett allt tuffare ekonomiskt läge tvingar fram större prissänkningar för att locka till köp.

Sponsras av Komplett
62

Undersökning: Vad är en bra datorbutik?

Vad är viktigast när entusiasterna på SweClockers väljer datorbutik för nästa uppgradering? Passa på att vara med och påverka!

26

Se när der8auer besökte SweClockers och Moderskeppet

Prestandakungen Roman "der8auer" Hartung besökte premiären av kryssningen Moderskeppet och passade även på att titta in hemma hos SweClockers.

214

Chip ohoj! Kryssningen Moderskeppet redo inför stora premiären

Moderskeppet är kryssningen för alla som älskar spel och hårdvara. Här är vad som händer för dig ombord och vad alla andra missar.

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
23

Vill du testa Samsungs ekosystem i Galaxy-serien? Ansök här!

Nyfiken på årets produktnyheter i Samsung Galaxy-serien? Här kommer ett lysande tillfälle att testa hela ekosystemet med telefon, klocka och hörlurar.

Sponsras av Komplett
350

Livestream av Komplett Bonanza Live på SweClockers

Tävlingar, erbjudanden och roliga aktiviteter väntar när Komplett startar den fjärde upplagan av Swec-Bonanza. Denna gång med direktsändning från studion.

Sponsras av Komplett
350

Tävla inför Komplett Bonanza Live – tema nästa generation grafikkort

Nu är sista chansen att vara med och tävla inför fredagens direktsändning av Bonanza Live. Tema för dagen är ingenting mindre än grafikkort.

Sponsras av Komplett
350

Tävla inför Komplett Bonanza Live – tema skärmar och bildkvalitet

I den nästa deltävling inför Komplett Bonanza Live är temat nästa generations bildskärmar. Var med och tävla och få chansen att snurra på lyckohjulet.

94

Veckans fråga: Vilken färg har din musmatta?

Från fräsiga mönster och färgglatt till nattsvart. En musmatta kan såklart vara vilken färg som helst, men vilken färg är din?

Sponsras av Komplett
350

Tävla inför Komplett Bonanza Live – tema plattformar från Intel och AMD

Nu är det dags för nästa deltävling inför Komplett Bonanza Live. Missa inte chansen att vara med och få snurra på det välfyllda lyckohjulet!

Sponsras av Komplett
350

Tävla inför Komplett Bonanza Live och delta i direktsändningen på fredag

Nu är det dags för den första deltävlingen i Komplett Bonanza Live. Missa inte chansen att vara med och få snurra på det välfyllda lyckohjulet!

Sponsras av Komplett
350

Nu startar Komplett Geek Week på SweClockers – häng med!

Trevliga erbjudanden, spännande tävlingar och direktsänd final. Häng med när Komplett firar nördvecka på SweClockers för alla som älskar datorer och hårdvara.

Sponsras av Komplett
350

Komplett Geek Week startar på måndag – fullspäckad festival på SweClockers

En hel festivalvecka med roliga tävlingar, erbjudanden och aktiviteter väntar när Komplett drar igång Geek Week och bjuder in till uppgraderingsdagar på SweClockers.

Sponsras av Seagate
50

Veckans fråga: Vad lagras på din NAS?

Säkerhetskopior, filmer och bilder – eller lagras någonting helt annat på alla NAS-enheter i stugorna? Var med i omröstningen och berätta i forumet!

Sponsras av PNY
102

Tävling: Rendera SweClockers i framtiden och vinn proffsgrafik från PNY

Gillar du den berömda SweClockers-gubben? Var med och tävla om ett riktigt påkostat grafikkort från PNY, med gott om kraft för kreativt skapande.