Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

#quiz

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

Sponsras av Metrea Simulations
63

Kunskapsquiz: Vad kan du om flygsimulatorer?

LDP, "Phased array" och HUD. Känns det som främmande begrepp eller självklarheter? I det här quizet sätts dina kunskaper om flygsimulatorer på prov.

129

Quiz: Xbox genom tiderna

Microsoft läcker Xbox-nyheter som ett såll och därför har det blivit dags för ett quiz om bolagets spelkonsol. Hur bra koll har du på Xboxens 20-åriga historia?

Sponsras av Komplett
144

Komplett utmanar med frågesport om legendarisk hårdvara

Veckans extra långa quiz handlar om hårdvaran som platsar i historieböckerna. Hur bra koll har du på minnesvärda datorprylar?

Sponsras av Polismyndigheten
72

Kunskapsquiz: Vad kan du om IT-forensik?

Biometriska mallar, interpolering och kompressionsartefakter. Låter det helt obegripligt eller är det rena självklarheter? Utmana dina kunskaper inom IT-forensik och hur polisen använder det i sitt arbete!

201

Quiz: Minns du dessa ikoniska spelljud?

Datorspel är inte bara ett visuellt medium, utan använder även ljud för att höja spelupplevelsen. Vad kan du om ikoniska ljud från klassiska PC-titlar?

194

Quiz: Vad kan du om 00-talets hårdvarunyheter?

Det är än en gång dags att blicka tillbaka och fokus är nyheter, hårdvara och hårdvarunyheter från 00-talet. Minns du allt?

83

Quiz: Vad kan du om skrotad teknik?

Alla kan inte lyckas med allt och ibland blir gör företag ordentliga klavertramp med ny teknik. Nu är det dags för dig att testa dina kunskaper i ämnet.

107

Quiz: Vad kan du om märkligt märkvärdiga märken?

Stora hårdvarubolag har ofta flertalet varumärken och identiteter de använder för marknadsföring av exempelvis sin gamingdivision. Hur bra koll har du på märken i märken?

112

Quiz: Ser du vad som gömmer sig i de suddiga bilderna?

Sudda bort din sura min och hoppa in och kör ett utmanande quiz, där din förmåga att identifiera produkter sätts på prov.

87

Quiz: Bluff och båg – minns du scamprodukterna?

Ibland händer det att företag och entreprenörer försöker med en fuling, men blir ofta påkomna. Den här veckan utmanar vi dina kunskaper inom scamprodukter.

87

Quiz: Känner du igen citaten?

Skarpa människor har en tendens att säga skarpa saker. Detta är förstås inget undantag i tech-branschen. Men hur väl känner du till citaten?

105

Quiz: Vad kan du om kända produkthaverier?

I veckans quiz vänder vi blicken mot produkter av olika slag som inte riktigt höll måttet på olika sätt.

160

Quiz: Kan du identifiera silhuetterna?

I veckans quiz lurar tio mystiska silhuetter. Kan du klura ut vilka prylar och figurer skuggorna föreställer?

100

Quiz: Spelmusik – del 4

Med en aldrig sinande källa av fantastisk spelmusik har det blivit dags för en quizfavorit i repris. Lyckas du para ihop musikstycket med rätt spel?

70

Quiz: Core i7 och andra stora produktnamn

Intel skickar "i"-prefixet från Core-familjen till de sälla jaktmarkerna, och i veckans quiz minns vi några av de stora produktnamnen som kommit och gått genom åren.