Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

#twitch

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

81

Twitch-stjärnor marknadsför illegala nätcasinon

Streamers som SampeV2 och Heaton nämns som inspirationskällor av de som söker hjälp för spelmissbruk.

35

Twitch förbjuder marknadsföring av Counter-Strike-lotteri

Streamingplattformen Twitch har satt ner foten för hasardspel via Counter-Strike genom att förbjuda marknadsföring av sidor som lottar ut skins.

13

Twitch: "Inga lösenord på vift efter hackerattack"

I början av månaden hackades strömningsplattformen. Nu följer bolaget upp med tydliga och lugnande besked om användaruppgifter.

24

Twitch: "Inga tecken att användaruppgifter läckt ut"

Hackaren har inte kommit över betalkortsuppgifter, bekräftar Twitch. Däremot vill tjänsten inte entydigt säga detsamma om användaruppgifter.

141

Twitch hackat – användaruppgifter och källkod sprids på webben

En stor mängd uppgifter inklusive användares lösenord, hela tjänstens samlade källkod och utbetalningshistorik till kanaler är på vift.

59

Amazon vill utmana Youtube med Twitch

Med exklusiva program och profiler vill Amazon ta upp kampen mot Youtube. Företaget uppges bland annat locka med stora summor pengar samt en del av reklamintäkterna från tjänsten.

34

Twitch har fler tittare än Netflix och HBO

Att titta på spelrelaterad video har blivit en allt populärare företeelse. Nu visar nya siffror att strömningstjänsten Twitch har fler tittare än både HBO och Netflix.

9

Twitch utökar spelförsäljning till fler kanaler

Möjligheten att sälja spel och tjäna pengar via sin Twitch-kanal har länge varit begränsat till ett fåtal utvalda, men öppnas nu upp och alla som uppfyller vissa krav kan ansöka om detta.

69

Tyskland vill reglera strömmar via Twitch

En tysk Twitch-kanal tvingas nu ansöka om sändningstillstånd för att få fortsätta sända via tjänsten. Detta då denna uppfyller alla krav för att räknas som en traditionell tv-kanal.

37

Twitch börjar sälja spel

Senare i år ska strömningsplattformen Twitch utmana Steam och börja sälja spel direkt via användarnas kanaler, där fem procent av intäkterna går till kanalernas ägare.

29

Geeks Gaming strömmar Civilization VI klockan 20:00

Efter en avstickare till yttre rymden återvänder Civilization till rötterna med den sjätte upplagan av spelet, som Geeks Gaming kommer ge en försmak av senare under kvällen.

14

Geeks Gaming strömmar Battlefield 1 Beta

Skyttegravskrig och reliker från förr står på agendan när gänget hos Geeks Gaming, före detta SpelClockers, intar det öppna betatestet av Battlefield 1.

278

Skattekrav på donationer via Twitch och Youtube

Att ta emot donationer via videotjänster på nätet räknas som en inkomst och ska därmed beskattas. Det slår Skatterättsnämnden fast i ett färskt förhandsbesked.

39

Häng med när SpelClockers testar Tom Clancy's The Division

I ett ödsligt New York efter kollapsen intar de första betatestarna Tom Clancy's The Division. Häng med på Twitch när gänget hos SweClockers ger ett smakprov av spelet!

57

Häng med när SpelClockers testar Star Wars: Battlefront Beta!

Det vankas blasters och AT-AT:s i massor när betaversionen av Star Wars: Battlefront rullar igång. Gänget hos SpelClockers har förtur, och delar med sig av krigandet via Twitch.