Artikelarkiv

31 933 artiklar i arkivet
2

Fredagspanelen 250: AMD:s nya grafikkort, FSR 2.0 och knäckta kryptospärrar

Noelia och Jonas knyter ihop säcken på veckan med snack om färska grafikkort, uppdaterade uppskalningstekniker samt knäckta kryptospärrar.

23

Tidigt exemplar ur Ryzen 7000-serien uppvisar klockfrekvens på 5,2 GHz

Prestandaresultat från en mystisk AMD-processor med boostfrekvens på 5,21 GHz och integrerad grafikdel låg under kort tid uppe i Open Benchmark.

10

Intel publicerar nya säkerhetsråd som täcker 41 sårbarheter

Sårbarheterna omfattar en mängd olika produkter, inklusive processorer och Optane-baserade SSD-enheter, men Intel har uppdateringar för de flesta av de påverkade produkterna.

65

Asus: "Miners intresse för grafikkort har svalnat"

Enligt Asus VD hänger lägre grafikkortspriser ihop med minskad lönsamhet och släckt efterfrågan på grafikkort till mining.

44

Razer offrar RGB med ultralätta Viper V2 Pro

Med Razers senaste satsning på lätta trådlösa möss får signaturbelysningen Chroma RGB stryka på foten för en vikt om endast 58 gram.

77

Sony visar WH-1000XM5 – brusreducerande hörlurar med nytt utseende

Sony sjösätter nu femte generationen av populära WH-1000X-serien där den stora nyheten är helt ny design.

80

Quiz: Vad kan du om ultraportabla datorer?

Ultraportabla datorer har fått gå åt sidan till förmån för telefoner. Trots att produktkategorin typ är ett minne blott finns det ändå några alster som ligger kvar i minnesbanken.

63

Snabbtest: Fidelity FX Super Resolution 2.0 – stora framsteg i bildkvalitet

AMD:s nya uppskalningsteknik FSR 2.0 är här. Vi tar en titt på prestandan och bildkvalitén hos tekniken i spelet Deathloop.

43

Starfield försenas till år 2023

I ett Twitter-inlägg meddelar Bethesda att det kommande rymdäventyret inte hinner färdigställas för den utlovade lanseringen i november 2022.

Sponsras av Qamcom
222

Rösta fram SweClockers bästa lifehack

Många snillrika bidrag inkom i Qamcoms stora lifehack-tävling och nu är det dags för SweClockers att rösta om vinnaren.

24

Pixel 6a bantar ned storlek, kamera och pris

Det något mer budgetmedvetna tillskottet till Pixel 6-familjen behåller Googles Tensor-systemkrets men lanseras likt sina föregångare inte i Sverige.

16

Intel Arc A3 för stationära datorer blir Kina-exklusiva vid lansering

Intel meddelar att försenade stationära Arc "Alchemist"-familjens premiär inleds med systembyggare i Kina. Resterande får vänta till sommarens slut.

57

Nvidia satsar på Linux och lanserar grafikdrivrutiner med öppen källkod

Efter många år med grafikdrivrutiner bakom lås och bom vänder Nvidia och släpper sin första grafikdrivrutin med öppen källkod för Linux.

112

Veckans fråga: Vilket bildförhållande föredrar du?

Är du ett fan av 16:9, eller är ultrabreda 32:9 lite mer din grej? Den här veckan undrar vi vilket bildförhållande som är din favorit.

26

Steam-stämning går vidare till domstol

Den del av Valves avtal som anklagas för att begränsa utvecklares möjlighet att fritt sälja och prissätta spel utanför Steam kan bryta mot amerikansk lag.