På torsdag är det dags för ett nytt avsnitt av livestreamen Dubbelklick, där Inet ställer frågan: Hur mycket kan man egentligen ersätta med en APU?

Bakgrunden till diskussionen är de moderna APU:erna från AMD som ger imponerande prestanda direkt från "processorn". Visst, de kanske ersätter inte den primära gamingriggen, men som en kontorsburk, superkompakt mITX-bygge, en HTPC eller server i garderoben bjuder nya 8000G-serien på en hel del prestanda.

Inför avsnittet kommer Inet att bygga en variant av Inet System G10 R5 8000G som i standardutförande har det relativt stora chassit Fractal Design Ridge, och prata om för- och nackdelar med den här typen av byggen.

Det kommer även att dyka upp både specialerbjudanden och tävlingar under streamen, så ställ klockan på 17.00 och var med!

Dubbelklick1.jpg

Det blir AMD-special när Inet livesänder på torsdag.

Inet Dubbelklick #175: AMD-special

✅ Test av AMD:s APU
✅ Specialerbjudanden och tävlingar
✅ Diskussion och allmänt sköna vibbar
✅ Häng med på torsdag klockan 17.00!

Hur resonerar du kring dedikerad grafik kontra APU?

Nu är Inet nyfikna på hur SweClockers resonerar när den kommer till APU-system. Borde Inet satsa på att bygga ihop datorer av den här typen med olika teman? Har alla dina datorer ett dedikerat grafikkort? I vilka scenarion hade en APU kunnat ersätta den traditionella kombon CPU + GPU för dig? Delta i omröstningen och diskutera i forumet!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.