Möjlig spoiler, single player hjälp

Permalänk
Medlem

Möjlig spoiler, single player hjälp

Tjenare!

Alltså sista uppdraget tror jag att det är, den heter All In där man möter Kerrigan + 1 miljard zerg. Jag kör på hard. Hur faaaan klarar man det? Jag har spelat om det 5 gånger fan. Jag tog bort air i uppdraget innan så det kommer mycket ground. Kommer till 80% sen är de kört. Kerrigan mosar ens armé och resurserna räcker inte till. Största problemet för mig är kerrigan, det går ju inte att använda relicen för att döda henne heller.

Så hur gjorde du för att klara det? Har lyckats döda alla nidus worms till ca 70% sen har de funnits eftersläntare.

Använder just nu, massor med tanks, 3 bunkrar med en massa maruders + marines. 3 flame towers + en massa banshees som plockar worms. Detta är på varje sida då. Gaahh blir galen!

Permalänk
Medlem

Jag körde på Hard med ca 3 bunkrar 3 tanks 2 thors 1bc på varje sida. Va inte ens nära att bli overrunned. Hade 2 banshees och en bc som fick plocka worms. Självklart mosar Kerrigan ner en hel del men går ju fort att bygga upp igen. Hade typ 2 scvs på varje sida för att repaira.

Visa signatur

Pixel 7a | Fungerande PC | Switch OLED | Epagneul Breton | Labrador Retriever

Permalänk
Medlem

satsade på mycket tanks med 3 bunkrar. Hade även 1-2 ghosts på vardera sida med 2 nukes redo
Sen hade jag banshees som åkte runt och tog ut maskarna, delvis assisterade mot kerrigan också.
I slutet så lyckades min relic bli omringad så hade kvar 2 ghosts som släppte varsin nuke på vardera sida på övre delen av rampen. Sen överlevde relicen nog länge för den till att nå 100%

Visa signatur

breathe, smile and be happy

Permalänk

Jag körde iofs utan nydus worms, men jag använde två planetary fortress på båda sidorna och en massa scvs som repairade + några bunkers och tanks. Sen hade jag ett antal battlecruisers som tog hand om broodlords och körde yamoto på kerrigan när hon kom. Hade också stora problem, men lyckades till slut.

Permalänk
Medlem

Körde 3-4 tanks per sida, 3 thors, 3-4 flame towers, 2 bunkrar, 2-3 scv's som repairade. Lite groundtroops som satt i bunkrarna och grillade zerg. Sen hade jag 3-4 bc och cirka 8-10 st banhees som tog hand om nydus worms. Då kerrigan kom så fick oftast bunkrarna och torna ta stryk först och sedan hon använt sin uber spell som dödade det mesta kom mina banhees in och avslutade hon.
Använde även mindcontrol tornet och tog över ultralisker för att lätta på trycket.

Visa signatur

13700K | 128GB DDR5 | Asus 4090
4770K | 32GB DDR4