Permalänk
Medlem

HP Photosmart eStation C510a ()

Ja då ska vi se skrivare med pekplatta låter nice (Android 2.1).

Mmmm det är inte nice. Jag kan inte förstå hur man i %&¤%% kan släppa en sån här produkt. Pekplatta nja knapparna uppe i höger hörn fungerar jätte bra men resten är ett skämt. Det kan ta allt från 10 sek till 1 min att välja en app. Jag hade köpt det om det gick sakta ,segt men här kan allt hända. Man trycker på en app en annan app startar om inte något annat random händer. Simpla saker som att skriva in en adress i adressfältet kan få en att bli galen. Uch produkten känns inte som den är färdig. HP för "!#¤%"!#% dags för någon att kvalitetssäkra kanske.

Skriva ut japp. Funkar det också jätte bra, kanske lite mörka utskrifter men det kan man säkert rätt till. Men den här pekplattan dom lurar folk. Jag är sjukt nyfiken om fler har testat denna produkten ?

http://www.youtube.com/watch?v=hpB4TDQsk-o

Visa signatur

Hawaii

Permalänk
Medlem

kolla om du har uppgraderat firmware på den
setup
tools
product updates
annars kan du testa och nollställa den med en power reset (håll in power 8 sekunder)
portarna som behövs öppnas är ports 80, 443, 5222 and 5223. (en del är redan öppnad)
kolla här annars:

http://h30434.www3.hp.com/t5/ePrint-Print-Apps-Mobile/ePrint-...

Permalänk
Medlem

Aha nu ska vi se finns en update till 2.2 beta. Just nu känns allt bättre än det som finns på den idag. Jag skriver mer när den är uppdaterad.

Visa signatur

Hawaii

Permalänk
Medlem

apparna går mot internet så om inställnings knapparna är snabb. Så är det troligen komnikationen med internet som är problemet.