ADATA eller annat märke på SSD?

Permalänk
Medlem

ADATA eller annat märke på SSD?

Har suttit nu ett tag och letat lite information om ADATA, men hittar inte mycket. Såg att Dustin har ADATA 599-SERIES 128gb för 1588 kr, Överföringshastighet (läsa) 280 MB/s
Överföringshastighet (skriva) 270 MB/s

Det jag är ute efter är en ganska snabb SSD, den ska vara STABIL (prio 1), jag vill helst inte behöva att installera och uppdatera då jag är osäker på hur man gör sådant, och är rädd för det ska bli fel (Så länge det inte är det mest simpla med en vanlig installation). Jag kommer använda SSDn till Flight Simulator X (vilket antagligen kommer liga på 60gb med addon), och möjligtvis använda Windows på den också. Jag kommer köra denna med ASUS M4A87TD EVO.

Budget ligger på allt fram tills 2000 kr (helst något lägre runt 1500-1600).

Som sagt, ska jag satsa på denna ADATA, eller är det rena flaskhalsen, och vad ska jag då istället köpa som motsvarar mina förväntningar?

Mvh

Visa signatur

~ Try to catch me ~

Permalänk
Avstängd

http://www.dustinhome.se/intel-320-series-25-120gb-ssd-sata-3...
Det är det mest prisvärda just nu, och om du uppdaterar firmware så finns inte 8MB buggen heller, Intel är ganska kända för att vara stabila i övrigt.

Permalänk

Tror inte du ska satsa på a-data... det är ett budgetmärke och 280Mb sek för SSD låter inte supersnabbt.... titta som sayzk på Intel 320 eller 510.

Corsair Force GT är också bra...

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Tack, då skippar jag ADATA och kollar på Intel istället. Såg att ni rekommenderade 320 serien, vilket är den jag har råd med. Men då handlar det bl a. om denna disk? http://www.dustinhome.se/intel-320-series-25-120gb-ssd-sata-3...

Visa signatur

~ Try to catch me ~