Permalänk
Medlem

Battlefield Massive lag?

Okej börjar bli jäkligt trött på detta har inte kunnat spela BF3 sen dem släppte patchen till PC för Armored Kill. Fort jag joinar kan gå en liten bit sen får jag en orange triangel uppe i högra hörnet. Ser att då pingen stiger till 1000-2000 sen går den ner igen till 30 men triangeln är fortfarande kvar.

Det är inte mitt nät då jag spelade utan problem hela veckan o fram tills dem släppte patchen allt hände efter patchen. Ungefär vid 19:00 funkade spelet skit fint. Så nu när jag skulle spela igen kan inte ens lämna basen eller röra mig.

Jag har gjort en repair install minst 10 gånger startat om datorn har gjort en repair igen utan battlelog öppet. Har stängt av och startat om nätverket minst hundra gånger. Vi sitter på trådlöst nätverk och har 100mbit.

Som jag sa det har funkat hur bra som helst med stabil ping innan patchen kom. Och det är inte FPSen har kollat den utan det är nåt med spelet. Jag har virus sökt datorn både med AVG/Spy bot.

Hur f*n löser man detta börjar bli jäkligt irreterad. Glömde säga att en hade samma problem också men han löste det med göra repair installation två gånger sen starta om datorn.
Har även uppdaterat Punkbuster manuellt med att ladda ner deras client o valt BF3 uppdaterat.
har stängt ner allt annat som kräver internet enda jag har uppe är Origin Teamspeak och battlelog har testat stänga ner teamspeak också.

Permalänk
Medlem

Verkar vara flera (bland annat jag) som lider utav exakt samma problem. Har dock inte hittat en lösning till detta. :/
Sjukt irriterande!

Permalänk
Medlem

För mig var det tvärtom så att allt kändes smidigare efter patchen (patchandet var klyddigt, med nedladdning ca 2 gb, webplugin-uppdatering, sen reparation av installationen med ny nedladdning på ca 100 mb, sen starta om Origin för att det skulle funka) .

För mig är det stor skillnad från tidigare patcher när jag haft problem de första dagarna efter patching med lag och disconnections innan det rättat till sig av sig självt. Har du testad att köra sladdat eller bara trådlöst?

Visa signatur

Vituð ér enn, eða hvað?

Permalänk
Medlem

Hm har inte hittat en lösning ännu nu får jag bara game disconnected: Could not join server. Sökte även på det problemet att det var med punkbuster följde en lösning hjälpte inte. Funkade på en server sen gick jag ut igen därifrån pga lagget sen testade jag en ny server efter repair installation då kom det up. Har avinstallerat BF3 nu och ska ta och testa nu och se.

EDIT: Kan säga nu efter ominstallationen av BF3 så körde jag en runda på 15-20min utan lagg så hoppas nu detta fixade sig.

Permalänk
Medlem

Samma här. Spelar 5 minuter ungefär, sen börjar det lagga. Efter en liten stund fungerar spelet någon minut för att avslutas pga. med något "connection-problem".

Permalänk
Medlem

Låter som latency-problem, dvs kör in en RJ45a istället för wlanet

Visa signatur

Baaahh

Permalänk
Medlem

Jag tycker att du ska testa med kabel, precis som candyraver sa. Även om det inte hjälper så kan det utesluta ett eventuellt problem där.

Visa signatur

CPU: Ryzen 5 16000 Moderkort: ASUS PRIME B350-PLUS Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 1060 Ram: 16GB PSU: Corsair HX750W Chassi: Fractal Design Define C

Permalänk
Medlem

I princip inte hunnit spela det men en kompis sa att Origin hade lagt beslag på två kärnor för honom.

Permalänk
Medlem

Det funkar som det ska nu tydligen så är det med routern eftersom min ping återställs o blir normalt efter man startar om den.