Microsoft Surface 3 med Intel Atom X7

Permalänk
Skrivet av s0sdaf:

WTF, över 1000 kr för ett tangentbord som varken är Topre eller mekaniskt?!

Köpte min på Media Markt efter att Webhallen inte lyckades leverera på släppdatum (inte ens få in i lager). Till min glädje så fick man tangentbordet för halva priset vid köp tillsammans med Surface 3 eller Pro 3. Men ja, det är fortfarande ett svindyrt tangentbord.

Permalänk

Den är väldigt dyr alltså... Hade man kunnat få 4 gig ram-modellen med tangentbord för runt 6 lax hade det varit ett givet köp.

När dessutom många rykten påstår att Surface Pro 4 ska bli lite billigare än nuvarande modell så känns det helt galet.

Microsoft har ju en tradition av att släppa nya produkter till et för högt utgångspris dock (Xbox, Surface pro) och sedan chocksänker det några månader senare, så det är inte helt omöjligt att vi får se något rimligare inom en snar framtid.

Permalänk
Avstängd

Tycker fortfarande som jag sagt om tidigare modeller ...trevlig men skulle aldrig betala dom pengarna och kostar mer än dom smakar och 1300 för tangentbordet w.t.f ..det är fortfarande en surfplatta med tangentbord som till halva priset hade kunnat vara ett intressant alternativ och känns mer som MS försöker göra en apple och sälja hårdvaran till 2-3 x priset

och för pengarna kan man få en oneplus + en billig laptop eller en bra presterande "vanlig" bärbar och skulle jag spendera 7000 är det jävligt svårt att motivera ett köp av en surface även om jag gillar iden skulle den behöva kosta hälften för att jag skulle tycka den var intressant nog att överväga ett köp

Visa signatur

i3 6100 - MSI b150m pro-vd - 8gb 2133 ddr4 - GTX 950 GAMING 2G - z400s 120gb ssd - 1tb WD blue - Corsair 500w