CS:GO Connection Problem

Permalänk
Medlem

CS:GO Connection Problem

Hej jag flyttade nyligen in på en kursgård och har försökt spela cs frustrerat men har mött ett litet problem, internet uppkopplingen på det här stället är inte den bästa(16mbs ner 2 mbs upp delat på 30 pers) och när jag försöker spela cs så möts jag nästan alltid av Connection Problem, trying to reastablish a connection auto disconecting in 25 sec.... och sen så kan den inte reconnecta av sig själv, detta brukar hända runt 20-30 sec inne på en runda även i vanliga dms och jag kan direct återansluta manuellt, men i competative betyder ju att disconnecta manuellt att man tar självmord. undrar om det finns något sätt att fixa det här, det funkar oftast fel fritt på natten men inte på dagen även när jag får typ 15 mbs ner och 1 mbs upp.

Permalänk
Medlem

skriv net_graph 1 i konsollen i CS.
Återkom med resultat.

Problemet är timeout.
Räcker att två av dessa trettio personer streamar lite full-hd videos, så kommer pingen att skjuta i höjden.
Sitter sedan en tredje med torrent så är "tråden" full med data och ditt spel har inte en chans att upprätthålla connection.

Enda utvägen är att begränsa datamängden för varje användare eller ge dig själv unlimited bandwidth.

Permalänk
Medlem

@Falcon: pingen brukar ligga på runt 20-60 om 100-120 om det är illa, det är bara att andra spel funkar det helt okej att köra, då laggar det bara till lite då och då men just cs så vill den bara inte återansluta : / sen under lektionstid när ingen sitter på rummer så får jag samma problem vilket är också väldigt undligt då alla sitter på rummer och hastigheten på nätet är faktist bra, hoppades att det fanns något sätt att fixa det, sista lösningen antar jag är att skaffa 4g eller något