Köpes skärm för bildredigering.

Permalänk
Medlem

Köpes skärm för bildredigering.

Tjena sitter nu och letar efter en ny skärm för redigering av foto och film. Det är storlek 27" jag letar efter men finns det annat till ett bra pris kan ju det självklart vara intressant. Enbart IPS såklart, bomba på med förslag så hör jag av mig.

Mvh Marcus

Läs hela annonsen här

Permalänk

Är du intresserad av en Eizo FlexScan S2431WK 24tum Svart?
Tänkte vänta med att byta skärm tills jag vet säkert om jag skall köpa freesync eller g-sync variant men kan ev. chansa beroende på om man får skärmen såld till skapligt pris.

Permalänk
Medlem

@Glenn-Evert: Tjena! Hur gammal är skärmen? Det är ju inte precis en av dom nyare modellerna. Skulle kunna vara intressant men måste först veta vad du har för riktpris för att kunna överväga det

Permalänk
Medlem

Jag har en BenQ 27" BL2710PT.
Skärmen har en grön pixel men densiteten var så hög att jag att jag inte orkade byta ut den. Köpte den på amazon.co.uk för ett år sen så kanske går att få den bytt än.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2121207
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_bl2710pt.htm

Skärmen har wide gamut och AVHA panel så den kanske är lite meckig för en hobbygrafiker, men låt mig veta om det är intressant.

Permalänk

@Bennis: Jag köpte skärmen 2008 så den är några år gammal. Har dock kommit fram till att jag sparar skärmen då mitt nuvarande grafikkort är för klent för en bättre skärm. Lycka till med skärmletandet.