Wii U Premium + Pro-kontroll och spel

Permalänk
Medlem

Wii U Premium + Pro-kontroll och spel

Jag lär mig aldrig. Det blev ännu en kärleksfri Nintendo-relation. Efter några korta stötar så blev Wii U:n ännu en Nintendoprodukt som mest samlat damm. Köpt vintern 2014 och har använts på sin höjd 15 timmar.

I fint skick. Lite damm och något enstaka fingeravtryck men den sköra pianolacken till trots tycker jag allting är rätt beskonat från rispor.

Obs: kartong samt manualer saknas!
Innehåller spelkonsol, spelpadda, pro-kontroller med alla dess kablage och krims-krams såsom ställ för konsol och laddningsstation för paddan.
Spel som ingår: Mario Kart 8, Super Smash Brothers Wii U, ZoombiU (oöppnad) samt spelbomben Call of Duty: Ghosts.

Jag är osäker om digitala spelköp är kopplade till konsolen. Om så är fallet finns det en chans att Super Mario World (SNES) samt Zelda: A Link to the Past (SNES) att ladda ned på nytt på marknadsplatsen. Jag kan inte lova något - tycker Nintendo är rätt röriga i sin kommunikation på ämnet.

Hämtas med fördel i Göteborg. Drar mig för att skicka grejerna i och med att jag saknar originalkartongen. Vid smidig upphämtning så kan jag tänka mig att gå ned till 1700:- och kan t om bjuda på Coop Konsum-påsen att bära grejerna i

Kvittokopior finns lätt gripbara till konsol, pro-kontroller samt Super Smash-spelet.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Lägger ett bud på 1200 och jag betalar frakten om du skulle vilja skicka det./Seb

Permalänk
Medlem

Kan tänka mig att bjuda 1400:- + frakt om du går med på att skicka det?

Visa signatur

Viva las vegas....