Steelseries Arctis 7 gör ont på öronen

Permalänk
Medlem

Steelseries Arctis 7 gör ont på öronen

Hej, så jag fick precis mina Arctis 7 som är precis vad jag förväntade mig och överlag väldigt nöjd. Men problemet (och detta är ju ett stort problem) är att de gör väldigt ont på öronen, jag misstänker att mina öron är lite stora. De trycks upp rätt bra mot högtalarna. Mina föregående var ju Logitech G933 som är väldigt stora.

Om jag förstått det rätt är det höjden som är problemet då Arctis 7 är rätt så runda medan G933 är mer ovala. Så någon på Reddit som hade samma problem rekommenderade dessa att köpa och ersätta med: https://www.amazon.com/Tranesca-leather-replacement-Headphones-headphones/dp/B06XRH8WPJ

Då är frågan; tror ni dessa nya kåpor kommer fixa det? För det är nog ingen idé att returnera en sån billig vara. Och är det 100 att de passar? Inte för att jag inte litar på Reddit men man vet aldrig.

Det hade dock varit grymt om någon kunde hitta ett par som finns i Sverige, dels för att spara 150kr frakt och dels för att inte behöva vänta 1-2 veckor på leverans.

Permalänk

Vill bara inflika att jag har samma hörlurar och tycker dom är väldigt bekväma. Det kanske är dina öron som sagt? Hoppas du hittar nya kåpor och att dom hjälper, för du gillar väl hörlurarna i övrigt? Jag är galet nöjd!

Permalänk
Medlem

Jag har samma hörlurar, jag har "böjt" isär bågen för att få den att pressa lättare på huvudet.
Har väl normalstora öron.

Toknöjd med lurarna i sig, och att hitta lurar som fungerar bra och inte får öronen "varma och knallröda" efter typ 1-2h användning är svårt.
Dessa är så bra jag lyckats hitta.

Visa signatur

Win 12 pro | AMD i7 tolvsjuhundraX 1.2ghz | Asus Mode kort delux Fashion Gucci | 32 GB 1337 MHz
AMD 2020 Corona GPU | 1GB HDD Seagate Expansion | ~3 KB SDD
Fractal design K3 | motionscykel 850W | Dell 32 ventiler överliggande kam
mbturbo.com

Permalänk
Medlem

De enda lurar jag har varit nöjd med ur komfortsynpunkt under längre tid är Peltors.
Bara litet svettiga.

Permalänk
Medlem

Många som klagat på detta förut på reddit. Kuddarna är inte så tjocka, så vissa örontyper ligger emot och får ett litet tryck på sig. Så, om du hittar nya muffar skulle du kunna byta dessa