ASUS tillsammans med ABIT

Permalänk
Medlem

ASUS tillsammans med ABIT

I dagarna tänke jag köpa ny dator. Jag tänkte köpa en ASUS 52-24-52-brännare och använda tillsammans med Abit NF7-S 2.0. Någon som vet om denna kombination funkar? Anhöriga till mig säger att Abit och Asus har kompatibilitetsproblem. Kan jag köpa detta eller bör jag se över en annan brännare. Jag har bra erfarenheter av Asus-enheter varför jag vill köpa just en sån.

Visa signatur

[size="1"]Abit NF7-S 2.0, Barton XP2800+ @ XP3200+ (200x11), Spire WhisperRock IV, 2x512 TwinMos Original 3200, Hercules 3D Prophet 9800Pro, Maxtor 120 GB, Antec LANBOY.[/size]

Permalänk

Jag har aldrig hört talas om något sådant kompbilitetsproblem. Men annars kan jag ju tipsa dig om Lite-on (1337-on), de är billiga och regerar.

Permalänk
Medlem

Min lite-on funkade asbra tills jag råkade sparka sönder den. Ska köpa en ny snarast.

Permalänk
Medlem

Förr i tiden (när geforce 2 var nytt å innan) så tror jag ASUS grafikkort och ABIT moderkort kunde ha kompatibilitetsproblem. Dock inget jag hade på mitt 440 bx moderkort (abit) och gf2 Ti (asus). Så du kan nog vara lugn.

Visa signatur

Snälla, kan SweC sluta låtsas vara en Youtube-kanal och återgå till en riktig hårdvaru- sida/forum där man får ordentlig information i text.

Permalänk
Medlem

Kotan har helt rätt.. Det var lite småstrul ett tag. Men det skall vad jag vet vara löst nu. (hade att göra med att ASUS-grafikkort ville ha mer kräm från AGP-porten än vad ABIT-korten gav... (ASUS hade gått utanför specen lite grand och ABIT-moderkorten gav precis enligt standard och inte en gnutta mer)).