Power Mac G4 med skärm / Power Mac G5 / Mac Pro

Permalänk
Medlem

Power Mac G4 med skärm / Power Mac G5 / Mac Pro

Jag ska flytta. De gamla Mac:ar jag har ståendes lite överallt sedan evigheter får inte följa med. De söker ett nytt/nya hem där de får mer kärlek. Räkna med att allt kablage som inte sitter fast i enheterna kommer sakna det.

Power Mac G4 med matchande CRT-skärm
Sist den var igång fungerade den, men ingen som helst funktionsgaranti lämnas. Är du otroligt otursförföljd kan den mycket väl vara helt död.

Bortglömda specar. Stiligt klistermärke som återförsäljaren satte dit utan att fråga medföljer (sitter fast med ett väldans effektivt klister). Disk och systemskivor ingår ej. Kablage saknas.

Power Mac G5
Ingen fat shaming här, för en gång i tiden så var den här asfet. Nu är den mest bara astung.

Bör fungera som den ska, men ingen garanti för funktion ges då det var många år sedan den kände el rusa genom komponenterna. Bortglömda specar. Disk och systemskivor ingår ej. Kablage saknas. Den fräsiga Bluetooth-antennen på bild med tveksamt hållbar konstruktion medföljer.

Mac Pro av tidig modell
Hänger du den här bjässen runt halsen så har du en skottsäker väst... förmodligen även en bruten nacke. Bör även fortfarande fungera som dator, men jag vågar inte ge någon som helst garanti för det (varken för fungerande dator eller skottsäker väst).

Bortglömda specar. Disk och systemskivor ingår ej. Kablage saknas. Minst en skruv som används till monteringen av hårddisk är på vift, men det ska nog funka ok även om den inte är på plats.

Skickas ej – endast upphämtning
Upphämtning i Katrineholm möjlig fram till och med måndag 4:e mars. Både dag- och kvällstid fungerar.

Om ingen nappar på upphämtning på utsatt tid så kan det möjligen ordnas med upphämtning ordnas senare i mars. Alternativt i Uppsala. Snabb upphämtning i Katrineholm föredras. Om flera är intresserade av samma enhet så reserverar jag mig för att kunna välja den person/personer som bäst passar in i mitt schema.

Läs hela annonsen här

Permalänk

Hej!

Jag skulle gärna ta emot Mac PROn !
Bor i uppsala men är även mycket i Sthlm, är flexibel med tider, skicka ett pm om det passar

Permalänk
Medlem

PM!

Visa signatur

<3

Permalänk

Intresserad av allt, ställer mig i kö, kan hämta imorgon

Visa signatur

Huvudburk: POP_OS! 22.04 | Ryzen 3900X | Asus Prime B350m-a | 32GB RAM | Sapphire RX 6800 | Sleeper-chassi (Tänk P4)
Xbox: POP_OS! 22.04 | Ryzen 5600G | B550I AORUS PRO AX | 16GB RAM | Urholkad OG Xbox som chassi

Permalänk
Medlem

Då det blir enklast för min del att hantera upphämtningen i Katrineholm så går hela köret till Grilljohan. Stänger annonsen efter att allt är klart.

Permalänk
Medlem

Annonsen är avslutad