Dell gör det igen?

Permalänk
Medlem

Dell gör det igen?

Dell visar denna bild i sin annonsering i eposten

men jag lyckas då inte få det priset med en 17" flatskärm för det är ju vad bilden visar och en bild ska ju vara representativ enligt svensk lag och då brukar man ju isf ange att skärm inte ingår i sin annonsering men jag ser ingen sådan text här eller gör ni det?

Maila Dell är ingen ide för det har jag gjort tidigare i ett liknande ärrende men fick inget svar då och lär inte få något svar nu heller.

Är det någon som lyckas få det priset som dom annonserar ut eller inte?

Edit: Länk till erbjudandet som man kommer till när man klickar på bilden i eposten http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/dimen...

Permalänk
Medlem

Om du ändrar till 90 dagars hämtservice så blir priset 5490 kr

Permalänk
Medlem

Nope får det till 6690:- här http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b&c=se&c... när jag väljer 90 dagars hämtservice så du kan gärna lägga in en bild om du lyckas få den för 5490:-.

Har mailat Dell så får se om jag får nått svar denna gången

Permalänk
Medlem

Om du går in här och tar bort 90 dagars hämtservice så blir priset
5490 kr. Jag vet i övrigt inte om det är samma konfiguration på datorn som den du länkar till.

http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?b&c=se&c...

Permalänk
Medlem

Ja! Den var det men konstigt att den länken inte finns i den e-post i bilden som jag postade? Jaja funderar starkt på att beställa den då den ska vara en renodlad surfdator och då duger den mer än väl.

Edit: den här länken är det i bilden som jag postade först http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/dimen...
och där går det inte att få det lägre priset inte.