Permalänk
Medlem

Vilket ADSL (TDC)?

Hej igen.

Hade Telia fram till och med augusti men stängde det för flytt plus att första halvåret var rena farsen. Fungerande uppkoppling 50% av tiden. Annars var det bara drop-outs hela tiden...

Hur som helst. Vi har fått nytt telenummer idag, jippi, och vi är ca 1.5km från basstationen. Telia var inte sena med att fråga om bredband nu när vi fått igång telefonen.

Innan jag beställer vill jag höra från er om ni är nöjda med era ADSL och vilken leverantör samt villkor.

Jag har sneglat på TDC som ju inte har någon startavgift, ingen bindningstid samt 28mbit för 149:- / månad i sex månader.
Det låter för bra för att vara sant. Var inne på deras sida för att kolla vilken hastighet som vi kan få...men deras sökning pajade. Testade med flera nummer som jag vet är inkopplade på basstation.

Testade även ringa men kommer bara fram till ett telesvar, ingen personlig service. Det känns sådär att beställa över nätet när deras sida inte ens fungerar. Plus att jag ju vill ha svar på mina frågor, bl.a. om deras service är cappad, dvs. begränsad data överföring per månad.

Tacksam för feedback och snabba svar! Vill ju beställa så fort som möjligt.

Visa signatur

OPTY@FX62|1gb BH-5|Antec P150|ATI X1800XT

Permalänk
Medlem

TDC är just för bra för att vara sant, du får vad du betalar för.

Permalänk

Jag har bara positiva erfarenheter av TDC, även om jag inte har det själv

Permalänk
Medlem

Det blev telia trots allt. Dom bjöd på en mobiltelefon, tar max 10 dagar innan vi är uppkopplade (TDC en månad) och dom var medgörliga sist vi hade dom. (återbetalade tre månader och lät oss stänga utan kostnad trots bindningstid.

Sen får vi ju nya zyxel modemet och den snabbare upströmmen.
Får hoppas att det funkar den här gången.

Visa signatur

OPTY@FX62|1gb BH-5|Antec P150|ATI X1800XT

Permalänk
Medlem

Taskig tajming nu när du får 2,5Mbit upload med telia.

jag har haft BBB 24/1 i 3 månader snart och har aldrig haft ett enda problem med dem. Har fungerat flawless men nu när telia höjer sin upload byter jag direkt. Telia har dessutom bättre routeing här uppe i norr än vad bbb har.

Visa signatur

...

Permalänk
Medlem

Jag är väldigt nöjd med vårt 8Mbit från TDC. Bara så ni vet
Funkar bättre än gamla Telia btw. Tekniken kanske har gått framåt, eller så har helt enkelt TDC fungerat bättre än Telia.

Visa signatur

P5B E6600 2048MB 1900GT 2x300GB, MacBook Pro