Gaming dator, budget på 10- 20 k max 30

Permalänk

Gaming dator, budget på 10- 20 k max 30

Tja!

Jag vet att jag gjort kanske 1-2 trådar innan men tror inte det lönar sig bra att jag tar och köper ett stort paket från komplett.

Istället är min idé på komponenter ni säger till mig som skulle vara bra,
Spelar oftast
Alla sorters Battlefield
Tibia
Cs
Manager
Laddar och tankar mkt musik film osv.
Hatar värkligen när det går trögt/datorn hänger sig osv(vilket den inte gör när den är ny)

Har en släkting som har ett datorföretag ska få lite prisförslag av de, dock tycker jag själv att dom inte kan så mkt. (inte för att jag vet mer men men)
hehe.

Men ni här på SweClockers är många kunniga så det vore jätte bra om ni kunde tipsa mig om något helt set.

Tack i förhand och snälla HJÄLP!

Permalänk
Medlem

Vill du köpa en ny dator så tycker du borde köpa något liknande det här, http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Cart=720-10374 kommer garanterat klara spelen du spelar. Passar in bra i din budget tycker jag, du kan också få den monterad av dem du beställer den av.

En annan grej du kan göra är att kolla i stickyn(http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7... ) där finns det redan ihopsatta datorpaket.

Permalänk
Hedersmedlem

Hur komplett ska datorn vara? Mus, skärm, tangentbord, högtalare?
Sen har du ett riktigt stort spann på priset. Krymper du ihop det till kanske max 5000 skillnad på högsta och lägsta så kan folk mer säga "den här är bättre än den där". Om någon föreslår en dator för 10 000 kr och någon annan en för 30 000 kr blir det svårare att sitta och argumentera. Den senare är ju mycket bättre helt enkelt.

Visa signatur

Forumregler | Feedbackforumet | Något som behöver modereras? Tryck på Anmäl inlägget och ge en anledning, någon moderator kommer granska inlägget och göra (egen) bedömning
"Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise." - Riker - ST:TNG