Permalänk
Medlem

ps3 hänger sig

Hej, mitt ps3 hänger sig hela tiden och går i princip inte att använda. Det går bra i startmenyn, webbläsaren funkar o jag kan logga in på PS network etc, men när man drar igång något spel så hänger det sig antingen direkt eller när man kommit in i spelet. Jag har ett spel som behöver uppdateras och när jag tryckt på ok så uppdateringen ska starta så låser det sig. Det går inte att trycka på PS-knappen på kontrollen men det kan gå att stänga av med knappen på konsolen. Oftast måste man dock dra ur sladden för att kunna starta om. Det hänger sig både på spel med skiva och på demo spelen jag har på hårddisken.

Detta kom efter att jag uppdaterade systemet till version 3.0 (tror det är 3.01 nu). Känns som att det kan bero på uppdateringen på något sätt?? Brorsan tog med sig konsolen till en kompis så den kanske har fått sig nån smäll då som skulle kunna påverka?? Nån som har nån idé? Har kanske inte skrivit allt så fråga på..

Permalänk
Medlem

Gör en hard reset på din ps3, de ska jag snatr göra med, då den e lite småbråkig iblande.

Permalänk

Har haft problem med min PS3a sen uppdateringen också, den kan hänga sig om jag t.ex spelar och trycker på ps knappen för att komma till menyn, har dock aldrig haft problem att starta, installera eller uppdatera något.

Får hoppas att det är något med updaten och att det fixas till nästa...

MVH/Martin

Permalänk
Medlem

Ps3 FW 3.01 ger sådana problem tyvärr, vänta på uppdateringen.

Permalänk
Medlem

Tack för tipsen men nu har det börjat fungera igen. Har inte uppdaterat lr nåt, det bara började fungera..