Bra spelare vs dåliga spelare i BF3

Permalänk
Medlem
Skrivet av audiultX:

EN sak som DICE MÅSTE göra är att begränsa mortars ammunition. det har blivit "valparaiso skyttegravskrig" på banan seine, tycker inte ni också det? kan vara otroligt svårt att bryta igenom, då båda lagen står och bombar mortars och 20 snipers från båda lagen tar allt som är högre än muren.

Indeed, jag blir sällan arg när jag spelar. Fast när det finns massa mortars som bombar spawnen när man spawnar blir man lite frustrerad. För att fixa mortar-problemet borde dom nog sätta den på en annan klass än support. Oftast brukar det vara 3st support bredvid varandra och alla har mortar och ger ammo till varandra. Att minska antalet ammo skulle inte fixa problemet. Men om vi säger en Assault står längst back med en Mortar, då skulle nog inte en Support orka stå där och ge han ammo hela tiden. Fast det finns ett roligt trick man kan göra mot dessa mortar-campers. Jag brukar göra det på dom som har campat med mortar flera matcher i sträck. Släng en granat framför dom när friendlyfire är off. Då ser dom det är en granat på radarn, får panik och springer iväg. Funkar varje gång.

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define S CPU: Intel Core i7 6700k CPU-Kylare: Corsair Hydro H110i GTX
Moderkort: Asus Z170-Deluxe RAM: HyperX Fury DDR4 32GB 2666Mhz GPU: EVGA GTX 980 Ti Classified
SSD: Samsung 850 Pro 256Gb & 2x Crucial BX100 250Gb HDD: WD Red 3TB PSU: Corsair HX750i 80+ Platinum

Permalänk
Medlem

Jag jobbar hårt på att ställa om mig.. jag är "Rambo" typen.. troligtvis för att jag lirat mycket mer CoD än BF. Men jag börja ledsna om jag ska vara ärlig.. Det verkar som om enda alternativet i BF3 är att kräla sig fram genom hela banorna alternativt konstant sitta i ett fordon.

Så fort jag försöker springa någonstans som infanterist är man ju död på en halv sekund (även fast jag väljer att springa på så skymmande sätt som möjligt)

Jag spenderar mer tid död än levande.. I CoD brukar jag ha 5:1 ratio.. så det känns hårt att helt plöstligt suga stenhårt.. och jag verkar inte bli bättre.. Jag har kanske inte tålamod för all camping etc som verkar vara standard för BF?

Permalänk
Skrivet av AxxT:

Kul att läsa när folk skriver "spelar för det är kul"
Oftast är det såna som förstör för oss andra som vill vinna, visst är det ett spel. Men spela då singelplayer.
"Spela för det är kul" kd=0,5 w/l= 0,8
Ska man spela multi, så ska man spela för att vinna.

håller med ! spela för att vinna i mp , inte kul när man kör rush så sitter 10 av 16 i basen me jävla snipers.för att de e kul ....

Permalänk
Medlem
Skrivet av Utopolitan:

När jag konstant blir skjuten bakifrån, av gubbar jag inte ser och förlorar eldstrider mot en fiende trots att jag skjutit denne i ansiktet fjorton gånger och denne avlossat, typ, tre skott blir jag jävligt förbannad. Och det händer ganska ofta ^^

Men det betyder inte att jag sitter och barkar i chatten.

Detta är nog nr.1 på min "things-that-make-me-rage" Spotta ut ett halvt mag på en kille bakifrån, han vänder sig om och skjuter en gång så man dör :/
Men som du håller jag det för mig själv.

Skrivet av pg_ice:

bra sagt!
lär er det ni som bara lallar omkring.
vinna måste man göra

Det är just det som är problemet. De personer som har BF2, BFBC osv i ryggraden bemästrar detta spel från start men nu är det så att det finns en skara personer som spelar BF3 för första gången och för dem är det inte självklart vad man ska göra eller inte göra. Det blir inte lättare av att nybörjarna måste känna press att cappa flaggor och göra något som märks i statistiken vilket i slutändan bara leder till att de meatgrindas. Tror spelet hade mått bra av en bootcamp eller något liknande för nybörjare.

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | G.Skill 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB | Gigabyte 4090 Gaming OC | BeQuiet! Dark Rock 4 Pro | Samsung 980 Pro 1TB M.2 & Intel 660P 1TB M.2 | Corsair RM850x v2 White Series | Phanteks P500A D-RGB | Acer X34GS | Corsair Strafe RGB MX Silent | Razer Deathadder v.2 | Logitech PRO X 7.1
Laptop: AMD Ryzen 7 6800HS | 16GB 4800MHz DDR5 | RTX 3060 140W | 15,6" 144Hz FHD IPS 16:9

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mocka:

Det är just det som är problemet. De personer som har BF2, BFBC osv i ryggraden bemästrar detta spel från start men nu är det så att det finns en skara personer som spelar BF3 för första gången och för dem är det inte självklart vad man ska göra eller inte göra. Det blir inte lättare av att nybörjarna måste känna press att cappa flaggor och göra något som märks i statistiken vilket i slutändan bara leder till att de meatgrindas. Tror spelet hade mått bra av en bootcamp eller något liknande för nybörjare.

Det gäller bara att ha rätt inställning. Det är verkligen inte svårt att göra nytta även om man i början må agera köttklump åt motståndaren. Jag har en polare som är helt ny till BF-franchisen, och eftersom han spelar med rätt inställning och har en glödande vinnarinstinkt, så ligger han över genomsnittet på väldigt många väsentliga siffror, såsom SPM.

Visa signatur

Citera för svar!

i5 2500k @ 4.6 GHz - 2x HD6950@CF - 8 GB CL8 VENGEANCE @ 1866 MHz

Permalänk
Medlem

Kan bli galet arg, har nästan slagit sönder tangentbord och headset Men skriver inte svordomar i allchat.

Visa signatur

"Vad fan är det som händer? Herregud.." - Emil B

Permalänk
Medlem

Jag skiter i scoren spelar för att det är kul och för att laget ska vinna. Gillar att spawna mitt i smeten och röjja med intensiv automat eld som snabbt byts till pistol eld när magasinet tryter

Visa signatur

HTPC Antec Fusion remote Corsair 450W Msi z370 Mortar Intel i3 8100 2x4Gb Corsair DDR 3200
Work Corsair Carbide 500R Nätagg 750W Corsair i40 Asus x570 TUF Amd Ryzen 5 3600X 2x8Gb DDR4 3600Mhz cl16 Asus RX 6700XT 12Gb dual

Permalänk
Medlem

En bra spelare, som jag själv (ja jag vill skryta, får jag göra det?), har en mycket hög score men inte en fasansfullt imponerande K/D. Brukar ligga på minst 1.0 i K/D men däremot brukar jag ha högst poäng de flesta gångerna, pga. att jag spelar för att ta mitt lag framåt, och själv tjäna på det genom att vara bäst på att göra det.

En dålig spelare i BF3 har 20-0 i K/D för att han ligger och snipar, och bryr sig inte om att pusha tillbaka fienden, ta ut minor, spränga flygplan, ta flaggor etc.

Permalänk
Medlem

Något som får blodtrycket att stegra är när man kör tank, hamnar vid en chokepoint eller strid vid en flagga, man har 20 AT snubbar runtom sig, varav hälften är egna laget, men inte en jävel bemödar sig att repa tanken... Då har det vart nära att tangentbordstillverkarna har fått sälja lite extra.

Visa signatur

| Asus P7P55D-E | Intel Core i5 760 @ 3,5GHz | Gainward GTX 460 1Gb | 4Gb Corsair XMS3 | Intel X25-M 80Gb | Fractal Design R2 | Corsair HX620w |

Permalänk
Medlem

Jag blir tokförbannad när folk inte går efter objectives. Om man inte vill göra det så kan man alltid köra Team Deathmatch istället.
Visserligen så får man räkna med en hel del dåligt spel på public, men att förlora t.ex. Operation Firestorm med 265(!) tickets är ju fan på gränsen till befängt.

Jag skiter i min K/D. Däremot så bryr jag mig om min W/L som har decimerats från 2.05 ner till 1.3nånting de senaste dagarna. Har haft sjukt oflyt med balansen mellan lagen (se exemplen ovanför). Vill heller inte överge mitt lag och WTJ som många gör.
Förösker vänligt men bestämmt att få mitt lag att göra det man faktiskt ska göra. Tillslut så blir det tokrage ändå. Det är inte roligt att förlora 20 av 25 matcher.

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk
Medlem

Jag spelar för att det ska vara roligt men också för att lvl så fort som möjligt! Spelar man för att lvla så fort som möjligt så är ju bästa sättet att ta flaggor eller planta bomben ect o med automati så vinner man ganska ofta. har sj en kd på ca 1.4 och en wl på 2.0

Permalänk
Medlem

Hej, Leekstugan här!

Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Leekstugan/

Tänkte dela med mig lite tips & trix till dom som är nya i serien som vill förbättra sin score (utan att sabotera lagspel).

* Se till att ha bra FPS (60+). Ställ ner blurs, AA och blooms samt dekorationer på low om du upplever låg fps.
* Var social. Om du gillar spelstilen hos någon, ta kontakt och lägg till som vän. Bästa sättet att bli bättre är att spela med bra folk!
* Bli ett med dina bindings. Det spelar ingen roll vilka dom är men se till att du har viktiga knappar lättåtkomligt och att dom sitter i ryggmärgen.
* Rusha objectives. EA/Dice ökade flag neutral/captue poäng sen betan och det ger riktigt mycket poäng.
* Se till att vara i en squad där ledaren sätter objectives. Det ger pluspoäng både på capture och defending.
* Korseld: När man tar över en bas, sitt inte och kläm i samma hörn. Lätt att bli dödad av en RPG eller granat. Hitta vinklarna och täck varandra.
* Assault: Mest OP klassen just nu med bra vapen, medpacks som helar och revives som hjälper till på score/ticks samt tar bort din "death" om den lyckas. Minst 2 i varje squad bör köra assault.
* IR-sikte: Förhoppningsvis bannas detta snart då det också är OP. (Ser att det redan börjar bannas i matcher). Men kör på det sålänge, man ser folk mycket tydligare.
* Spawna inte instant på folk. Se till att dom är säkra genom att kolla på kameran som följer personen eller fråga dom på skype/mumble etc.
* Var inte rädd för att dö, du får inte minuspoäng. Att sitta och campa skadar din score, var aggresiv.
* Förstora din minimap. Personligen har jag zoom + ställa in läget på kartan på sidoknapp mus. Två tryck och jag har stor karta som täcker mitt närområde.
* Kniva inte om du inte är säker på att den sätter samt att närområdet är säkert. Långsam animation som gör dig sårbar länge.
* Spamma medpacks + ammo. Observera att dom sprängs av granater/rpgs.
* Spela mycket och lär dig banan. Övning ger färdighet.
* Använd chatten. Om någon viktig info finns tillgänglig, dela med dig.
* Sist men inte minst. Drick ät och SOV!

Har säkert glömt många detaljer men hoppas det kan hjälpa någon. Personligen spelar jag till 90% med full squad polare på skype och när jag inte gör det går det inte alls lika bra. Det är ovärdeligt att snabbt kunna dela info om positioner på motståndaren och var folk behöver revives etc. Om någon har fler frågor är det bara att PMa eller lägga till mig på Battlelog.

Ha en bra dag!

Permalänk
Medlem

Spelar både för skoj och för att pumpa poäng. Just nu i början vill jag mest nöta upp alla klasser fulländade tills jag i en senare tid kan gå in och enbart softa och ha kul med den klass jag är sugen på.

Lite som gammal hederlig mmorpg nöta. Det bästa med nya spel är att det alltid är kul när man gör det.

Sen för att se om någon är bra så ska du kolla K/D, Träffrate, vart dom träffar samt procenten, sen Score per minut.

Om nån har keff träffrate, dålig K/D, men mycket poäng så är det en leecher på andras bekostnad, dock kanske en skön public spelare att ha i squaden som offrar sig för att heala en själv t.ex :).

Men om man ska in gå in på clanbildningar så vill jag inte ha nån som har 1-10 varje runda men massa poäng. För skjuta/döda är nått man måste kunna behärska riktigt vasst om man vill rocka fett oavsett!

Är du vass så ska du kunna påverka ditt lag riktigt mycket, dock så i slutändan så handlar oftast det lag som vinner om de som har bästa kompis/clan/voice squadsen i sitt lag.

Visa signatur

Intel Core i7 2600K 4,2GHz OC-- Gigabyte GA-P67A-UD7 REV B3 -- MSI GTX 780 TI Gaming 3 gb OC-- Samsung SSD 850 EVO 250 GB -- 2TB Seagate Barracuda Green -- Corsair 20 GB 1600MHz DDR3-- Corsair Cooling Hydro H70 CPU-kylare -- 4x Scythe 120mm Gentle Typhoon, 1450rpm -- EVGA Supernova G2 1300W, 80+ Gold -- Fractal Design Define R3, Svart -- Acer XB270HU Predator

Permalänk
Medlem
Skrivet av Haglund:

En bra spelare, som jag själv (ja jag vill skryta, får jag göra det?), har en mycket hög score men inte en fasansfullt imponerande K/D. Brukar ligga på minst 1.0 i K/D men däremot brukar jag ha högst poäng de flesta gångerna, pga. att jag spelar för att ta mitt lag framåt, och själv tjäna på det genom att vara bäst på att göra det.

En dålig spelare i BF3 har 20-0 i K/D för att han ligger och snipar, och bryr sig inte om att pusha tillbaka fienden, ta ut minor, spränga flygplan, ta flaggor etc.

Roande hur folk hävdar att hög score/min och låg K/D innebär att du är en bra spelare. Du, ovan, har antagligen inte mycket av individuell skill. Du är dock en lagspelare. Notera skillnaden.

En bra spelare har både hög score/min och K/D.

Personligen hamnar jag oftast i det förlorande laget. Har en W/L på 0.5.
En person kan inte lyfta upp sitt lag bestående av 32 spelare.

Permalänk

Kill/Death är ganska ointressant. Visst är det kul att lyckats döda 11 pers på ett liv, men det är inte fokus. Kör man rush så gör jag mitt bästa för att spränga/skydda m-coms, och får jag massa kills i processen så är det ju bara en välkommen bonus Spelar man Battlefield så tycker jag man bör göra det för att tillsammans med sitt lag vinna matchen. Är man intresserad av en one man show så kan man spela cod ^^

Klart att man kan bli irriterad ibland om det går åt helvete med att få kills, och man lyckas inte planta bomben en enda gång, men då är det bara dags att ta en paus, eller kanske byta till medic och springa runt och heala

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem

Det finns en lösning! Ta bort K/D från scoreboard och stats och bara visa poängen

Lite tråkigt kanske, men vissa klarar ju inte av det där med att ta flaggor

Permalänk
Medlem
Skrivet av joYchez:

Det gäller bara att ha rätt inställning. Det är verkligen inte svårt att göra nytta även om man i början må agera köttklump åt motståndaren. Jag har en polare som är helt ny till BF-franchisen, och eftersom han spelar med rätt inställning och har en glödande vinnarinstinkt, så ligger han över genomsnittet på väldigt många väsentliga siffror, såsom SPM.

Förvisso, men du matar säkert din polare med tips och hjälp. Inte alla som har en "lärare".

Skrivet av redruM:

...text..

Många bra tips

* Bli ett med dina bindings. Det spelar ingen roll vilka dom är men se till att du har viktiga knappar lättåtkomligt och att dom sitter i ryggmärgen.
Vad tänkte du på för bindings?

* Se till att vara i en squad där ledaren sätter objectives. Det ger pluspoäng både på capture och defending.
Det där har jag inte förstått. Objectives finns väl redan? Som t ex Defend/Attack notes osv.

* Var inte rädd för att dö, du får inte minuspoäng. Att sitta och campa skadar din score, var aggresiv.
Det är iofs bara i statistiskt syfte men sänks inte skill om man dör hela tiden?

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | G.Skill 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB | Gigabyte 4090 Gaming OC | BeQuiet! Dark Rock 4 Pro | Samsung 980 Pro 1TB M.2 & Intel 660P 1TB M.2 | Corsair RM850x v2 White Series | Phanteks P500A D-RGB | Acer X34GS | Corsair Strafe RGB MX Silent | Razer Deathadder v.2 | Logitech PRO X 7.1
Laptop: AMD Ryzen 7 6800HS | 16GB 4800MHz DDR5 | RTX 3060 140W | 15,6" 144Hz FHD IPS 16:9

Permalänk
Medlem

Lustigt hur folk kan vara så energiskt negativa över hur andra människor beter sig i ett spel. Jag blir också irriterad över folk som bara tänker på sig själva om jag blir påverkad negativt av det, men det är ju trots allt ett nytt spel, med uppenbart många folk som inte kan eller förstår alla detaljer i spelet ännu. Att ta detta så superseriöst när man spelar "public" kan inte vara bra för hjärtat.

Jag är inte speciellt duktig statistikmässigt men med alla BF-spelen i ryggraden har jag väl en hyfsad känsla, och framförallt intresse för samarbete och det syns (inte ) i min statistik. Det jag retar mig mest på är poänghetsen över allt annat. Att bli ressad tre gånger i följd framför ett blyregn bara för någon nisse i mitt lag vill ha mer poäng. Eller folk som bara rushar runt i en cirkel och cappar om flaggorna om och om igen.

Angående mortars; man dör inom några sekunder efter första skottet (om allt står rätt till) eftersom den lyses upp på minimap. En mortargranat i närheten och den sprängs med operatören.

Permalänk
Skrivet av redruM:

Hej, Leekstugan här!

Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Leekstugan/

Tänkte dela med mig lite tips & trix till dom som är nya i serien som vill förbättra sin score (utan att sabotera lagspel).

* Se till att ha bra FPS (60+). Ställ ner blurs, AA och blooms samt dekorationer på low om du upplever låg fps.
* Var social. Om du gillar spelstilen hos någon, ta kontakt och lägg till som vän. Bästa sättet att bli bättre är att spela med bra folk!
* Bli ett med dina bindings. Det spelar ingen roll vilka dom är men se till att du har viktiga knappar lättåtkomligt och att dom sitter i ryggmärgen.
* Rusha objectives. EA/Dice ökade flag neutral/captue poäng sen betan och det ger riktigt mycket poäng.
* Se till att vara i en squad där ledaren sätter objectives. Det ger pluspoäng både på capture och defending.
* Korseld: När man tar över en bas, sitt inte och kläm i samma hörn. Lätt att bli dödad av en RPG eller granat. Hitta vinklarna och täck varandra.
* Assault: Mest OP klassen just nu med bra vapen, medpacks som helar och revives som hjälper till på score/ticks samt tar bort din "death" om den lyckas. Minst 2 i varje squad bör köra assault.
* IR-sikte: Förhoppningsvis bannas detta snart då det också är OP. (Ser att det redan börjar bannas i matcher). Men kör på det sålänge, man ser folk mycket tydligare.
* Spawna inte instant på folk. Se till att dom är säkra genom att kolla på kameran som följer personen eller fråga dom på skype/mumble etc.
* Var inte rädd för att dö, du får inte minuspoäng. Att sitta och campa skadar din score, var aggresiv.
* Förstora din minimap. Personligen har jag zoom + ställa in läget på kartan på sidoknapp mus. Två tryck och jag har stor karta som täcker mitt närområde.
* Kniva inte om du inte är säker på att den sätter samt att närområdet är säkert. Långsam animation som gör dig sårbar länge.
* Spamma medpacks + ammo. Observera att dom sprängs av granater/rpgs.
* Spela mycket och lär dig banan. Övning ger färdighet.
* Använd chatten. Om någon viktig info finns tillgänglig, dela med dig.
* Sist men inte minst. Drick ät och SOV!

Har säkert glömt många detaljer men hoppas det kan hjälpa någon. Personligen spelar jag till 90% med full squad polare på skype och när jag inte gör det går det inte alls lika bra. Det är ovärdeligt att snabbt kunna dela info om positioner på motståndaren och var folk behöver revives etc. Om någon har fler frågor är det bara att PMa eller lägga till mig på Battlelog.

Ha en bra dag!

Repeterar dessa:
* Rusha objectives.
* Var inte rädd för att dö
* Spamma medpacks + ammo

och lägger till:
* Fordon är inte till för snipers som vill åka till sitt egna korkträd.
* Hummers åker lätt hela vägen fram till en punkt.
* Stridsvagnarna är inte prickskyttesvapen. Åk närmare fienderna!
* Prova att byta spelstil. Har du varit sniper, prova att köra med shotgun och c4 för att tvinga dig till att springa mot fienden och dess fordon.
* RPG används inte bara för att döda. Den fungerar finfint att öppna nya vägar med också.

Permalänk

Jag spelar för att ha roligt och jag har roligt när jag vinner.
Finns inte en människa som tycker det är roligt att förlora, därför tillrättavisar jag värdelösa lagkamrater och lyssnar dem inte ber jag dem vänligt att avinstalera spelet och aldrig spela igen.

Permalänk
Medlem

Om vi säger såhär. Jag spelar för att det är kul men det är inte kul att förlora och inte ligga på topp.

Visa signatur

|AMD Ryzen 9 5900X| |ASUS ROG Strix B550-F| |Crucial Ballistix 32GB CL16@3600MHz| |PNY RTX 4090 XLR8 Gaming| |Samsung 990 Pro 2TB| |Samsung 970 Evo Plus 1TB| |Samsung 860 Evo 1TB| |Corsair RM1000| |Fractal Design Define R5| |LG OLED 48" C2 Evo|

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mocka:

Förvisso, men du matar säkert din polare med tips och hjälp. Inte alla som har en "lärare".

Många bra tips

* Bli ett med dina bindings. Det spelar ingen roll vilka dom är men se till att du har viktiga knappar lättåtkomligt och att dom sitter i ryggmärgen.
Vad tänkte du på för bindings?

* Se till att vara i en squad där ledaren sätter objectives. Det ger pluspoäng både på capture och defending.
Det där har jag inte förstått. Objectives finns väl redan? Som t ex Defend/Attack notes osv.

* Var inte rädd för att dö, du får inte minuspoäng. Att sitta och campa skadar din score, var aggresiv.
Det är iofs bara i statistiskt syfte men sänks inte skill om man dör hela tiden?

1. Bindings är högst personligt men för mig funkar:
Prone=LAlt (toggle)
Crouch=LCtrl (toggle)
Granat=Mittenmus
Flares=Alt
Karta (zoom + förstora)=Sidoknappar mus
Kniv=F

2. Ledarn i squaden måste sikta på basen och trycka på Q för att sätta vilken bas som skall attackeras/försvaras. Gäller i Conquest lägen.

3. Är lite osäker på hur "skill" räknas men för din poäng belönas du mer om du spelar i frontlinjen med att döda folk, återuppliva samt lägga ammo.

Permalänk
Medlem

Älskar att lira engineer eftersom man hjälper laget automatiskt, mest score får jag dock från kills eftersom jag har en aggresiv spelstil. Har långt ifrån bra stats (1.5 k/d & W/L) men njuter av spelet lika mycket ändå.

På tal om dåliga spelare, vet någon vad det beror på när nya spelare flyger helikoptrar och alltid kraschar i sidled? Jag hade förstått om man kraschat pga invert mouse, men i 99% av fallen är det piloten som liksom dinglar ner i marken med höger eller vänster sida.

Visa signatur

“More Human Than Human”
kniffswelt

Permalänk
Medlem

Jag känner såhär;

Sålänge min K/D är över 1.0 så är jag nöjd och bryr mig inte, däremot bryr ag mig mycket om min score, så jag pushar hårt för att cappa flaggor, spränga fordon, spränga baser m.m.

Ragea gör jag bara om något riktigt löjligt händer.... att bli dödad är en del av spelet, men när det händer något som bara är så tragiskt, då är det svårt att hålla tillbaka illskan

Visa signatur

Ryzen 5 1600, Gigabyte 1070, MSI B350M MORTAR, Crucial 16GB, Samsung EVO 500GB, Define Mini C, Corsair RM550x (╯°□°)╯​︵ ┻━┻

Permalänk
Medlem

är de inte så om man har högre K/D ratio får man inte mer poäng när man dödar då?

Visa signatur

CITERA ANNARS HITTAR JAG EJ TILLBAKA

Cpu: i5 2500k @ 3.8Ghz | Mobo: ASrock Z68 extreme3 gen3 | Ram: Coresair8gb 1600mhz Vengeance | Graffe: Gainward GTX 570 Phantom | Nätdel: Corsair HX650W | Kylning: Noctua D14

Permalänk
Medlem

Jag känner så här, har jag en KD över 2.0 och en WL över 3,5 är jag nöjd.

Visa signatur

Fractal R6 Blackout TG | ASUS TUF X670E Plus|Ryzen 7600X / H150i Elite LCD | Corsair 32GB DDR5 @6000 | 7900XTX Hellhound | nVme 500GB OS-PRG | NV2 2TB | 4TB HDD x 2 | SteelS Apex 7 | Razer Viper Ultimate | SoundBlasterX G6 + Sennheiser HD 660S | AOC 34" CU34G2X
*SERVER: HP MicroServer Gen8 - Xeon E3-1220L V2 - 16GB - 4x4TB* - PLEX - AdGuard
*MOBIL: Google Pixel 7 Pro 256GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av AxxT:

Jag känner så här, har jag en KD över 2.0 och en WL över 3,5 är jag nöjd.

Samma här men eftersom jag är för kass för det lär jag aldrig bli nöjd med MP............

Visa signatur
Permalänk
Medlem

0.69 W/L ratio, men det känns lite tveksamt om att en av 32 spelare i laget gör att hela laget förlorar rundan *rollseyes*, visst någon enstaka runda möjligtvis, om det varit en jämn kamp.

Visa signatur

Chassi HAF 922 | Mobo P67 Sabertooth | CPU i5 2500k | GPU Gainward GTX 970 | PSU Corsair HX 750 | RAM 2x8GB Corsair Vengeance 1600mhz | HDD 1TB + 2TB + 3TB | SSD Samsung 830 128gb | Cooler Zalman CNPS 9900 Max | Bildskärm 2x Dell U2312HM | Tangentbord G510 | Mus Corsair Ironclaw | Ljudkort ASUS Xonar D2X/XDT

Permalänk
Medlem

Spelar för att det är roligt. svårt och säga om man är bra eller dåligt dock så kan man väll bli lite trött på teammates som springer runt me vapenlampan eller rödpunksiktet igång o på något konstigt sätt slutar det alltid med att man får den i ansiktet själv.

Inge ont mot ovana spelare alla lär sig!

Permalänk

Haha! Ja justja, nu spelar alla bara för att det är "kul"... "Jag blir ALDRIG arg. Jag tar det lungt, räknar till 10, som den Svenne jag är och fortsätter spela"... Lägg för fan av! Ni lurar ingen med den där jävla skenheligheten! Kan garantera att 90% av er här blir förbannade när något 'oturligt' händer... restrerande är några tomtar som "spelar för att det är kul och inget annat"...