Nu är han i farten igen med annonser på blocket där han blåser folk!

Permalänk
Medlem
Skrivet av GanX:

Skönt att de åker dit däremot förstår jag inte hur ni kan vara så dumma så ni tillåter folk att blåsa er.

1. Kräv telefon nummer registrerat i säljarens namn

2 .Ring upp nummret prata med personen och stäm av affären kräv att säljaren tar inlämningskvitto hos Posten/dhl

3. Betala vänta på din vara

4.Om varan inte dyker upp ring upp personen och kräv att denne skickar inlämningskvitto från posten/dhl osv.

5.Om denne inte gör det sök upp personen och kräv dina pengar tillbaka.

Lägg ner attityden då du själv skulle kunna bli exakt lika blåst med den där "metoden"

Permalänk
Medlem

Det finns inget sätt att undvika att bli blåst. Även om du får namn adress, personnummer och registrerat telefonnumemr som du ringer till så kan det mycket väl vara en kapad identitet och du blir blåst. Det är inte lika vanligt som dessa hobby-blåsningar som folk gör bara för att det är så lätt men det händer ändå. T.o.m om man handlar direkt av någon så kan man bli blåst. Det krävs nästan att man har möjlighet att få varan och testa den hemma för att man ska kunna vara hundra, men vilken säljare tillåter detta?

Men skönt att denne Kambiz åkt dit rejält. Synd att han förmodligen är ute om 4 månader, de han lurat får inget och han kör igång med sina bedrägerier igen. Det krävs att man har en inkomst för att man ska kunna kräva pengar.

Visa signatur

There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed. My pain is constant and sharp and I do not hope for a better world for anyone, in fact I want my pain to be inflicted on others.

Permalänk
Avstängd

Har varit med om liknande. När killen dömdes fick jag med en bunt papper med alla saker han åkte dit för. Ca 15 bedrägerier, brott mot knivlagen, narkotika, misshandlar etc etc etc.... han blev skyldig mig 2800kr + ränta. Detta var för åtta år sedan tror jag. Har inte sett skymten av pengarna och räntan tickar... Tror jag har större chans att få jackpot på lotto än att få några pengar av den mannen.