ASUS P8Z77-I Deluxe USB3 Portar ej fungerande

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2012

ASUS P8Z77-I Deluxe USB3 Portar ej fungerande

Hejsan!
Av mina usb3 portar på moderkortet funkar bara 2.

De inringade i rött funkar inte. När jag ansluter en USB så lyser stickan som vanligt, men den dyker inte upp i datorn som den ska, jag kan alltså inte ansluta till den.
Jag har försökt med flera andra USB enheter och fått samma resultat.

Jag har installerat Chipset drivrutinerna och så vitt jag vet alla USB drivrutiner som behövs.

Finns det något mer jag kan testa för att felsöka, eller måste jag skicka in det?

Chassi: Bitfenix Prodigy Svart, moddat fönster. CPU: Intel i7 3770k CPU-Kylare: H100 med 2x Corsair SP120 GPU: Asus GTX690 RAM:Corsair Vengence 2x8GB 1666MHz MB: Asus P8Z77-I Deluxe Spelar: SC2+CS:GO Tillbehör: Sennheiser PC350SE, Asus Xonar U7, Qpad 5k, CM storm quickfire TK Bryr du dig? Troligvis inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hammarö
Registrerad
Sep 2011

om du känner att du verkligen testat allt vad gäller ominstallationer för USB - drivrutiner os.v, så kan du ju som sista utväg testa att flasha BIOS De kan ju va något om inte är som det ska i systemets mjukvara...

Annars tror inte ja att du kan göra så mycket mer än att skicka in det

| OS: Windows 10 Home 64bit | CPU: Intel Core i7 6700K | GPU: EVGA 1070 FTW Hybrid
| MB: EVGA Z170 Stinger | RAM: Corsair Dominator Platinum 32GB | PSU: Corsair AX650
| Chassi: Fractal Design Define Nano S | SSD: Samsung 850 Pro | CPU-Kylare: Corsair H110i

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Din bräda har två olika USB3 kontrollers, Intels och Asmedia. Har du installerat Asmedia drivarna från ASUS?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77I_DEL...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2012
Skrivet av d_m_r:

Din bräda har två olika USB3 kontrollers, Intels och Asmedia. Har du installerat Asmedia drivarna från ASUS?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77I_DEL...

Vet inte hur jag kunde missa det, men hundra tusen tack till dig!<3
Hade inte installerat asmedia USB drivers, besviken på mig själv.
Återigen, tack!

Chassi: Bitfenix Prodigy Svart, moddat fönster. CPU: Intel i7 3770k CPU-Kylare: H100 med 2x Corsair SP120 GPU: Asus GTX690 RAM:Corsair Vengence 2x8GB 1666MHz MB: Asus P8Z77-I Deluxe Spelar: SC2+CS:GO Tillbehör: Sennheiser PC350SE, Asus Xonar U7, Qpad 5k, CM storm quickfire TK Bryr du dig? Troligvis inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sätila
Registrerad
Okt 2011

Då fick jag löst mitt problem också!
Tackar så mycket!

i7 2700K | ASUS P8Z77-V |Corsair Vengeance 32GB @1600Mhz | Intel 250gb SSD x2 | | EVGA GTX 1070 FTW | Asus VG278 27" | NZXT Phantom Pink | Logitech G400 | Logitech Ultra-X flat | Logitech G930 |