Nyare ROG Armory versioner finns ej till äldre möss trots att dom funkar felfritt???

Permalänk
Medlem

Nyare ROG Armory versioner finns ej till äldre möss trots att dom funkar felfritt???

Asus om ni tittar i min tråd om enorm LOD på gladius #16709611
Så ser ni att ni nästan har löst det till 100% (troligen av slumpen för nått arbetet har ni nog inte lagt ner på detta problem) det är dock två-tre tiondelar för hög LOD (som ska vara <1,5mm, dvs mindre än 1,5mm) ännu dock.
Detta har fixats med nyare Armory versioner och för varje version så har det blivit bättre och bättre dvs Armoury_v10119 gör att musen nästan blir användningsbar dvs LOD går från 6-7mm till 2-2,5mm (om du kör win8,1 i win 10 så är det 0,5mm högre LOD).

Med Armoury_v10129 så försvinner skillnaderna mellan win8,1 och win10 och LOD kryper ner en liten bit till.
Med Armoury_v10134 så är ni nästan där.

MEN enligt er egen support sida för Gladius så är den senaste Armory version 1.27 datum 2015/07/09 (dvs en oerhört gammal version).

Och då LOD är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket bättre med dom nyare armory varför finns inte nån ny armory på gladius sidorna.
Till och med gladius 2 har inte den senaste som vad jag kan finna är v10134 utan det är då v10129.

Detta är oerhört frustrerande och gör bara att man blir förbannad.
Samma sak är det med moderkort där det enbart är dom nysläppta korten (om ens alla nya får det) som får dom nya programvarorna och nya drivrutiner trots att dom nya funkar 100% felfritt och har stöd för dom "äldre" korten.

Se till att FIXA detta NU!!!

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!

Permalänk

@grizzly666: Hej!

Tack för din feedback. Riktigt matnyttigt och informativt. Jag har nu skickat detta vidare och ska se till att detta åtgärdas inom kort. Jag återkommer så fort jag får svar gällande detta.