Butte router, gamingdator bar inte internet

Permalänk
Medlem

Butte router, gamingdator bar inte internet

Hej!

Butte router och alla enheter bar internet utom gamingdatorn. Skriver PA en by tab som jag inte hunnit configa sa Inga aao och verkar som autocomplete AR PA.

Jag kopplade router direkt till gamingdatorn och satte upp lite grundinstallningar for art fora downtime sa listen som mojligt. Misstanker art jag fipplade med dhcp settings (forsokte Andra 192.168.1.1 till 0.1 utan framgang.

Kopplade Sen in vanliga router till gamingdatorn for art remora in I ovriga enheter for art uppdatera Dom PA nya wifi losenord och Datta autoconnect.

Herregud bad jobbigt autocomplete AR. Hade skrattat om det car nagon Annan.

Ivf, Kom inte at internet och alla enheter hade tappat internet (org router bar alltid inkopplad sa vet inte hur det hande) och by bar nya router tagit Gamla router a plays Har alla enheter internet utom den jag anvande for art configa nya router.

Jag forsokte med ipconfig release flushdns och renew men cmd bill inte launch a. Gjorde det via powers he'll men in get resultant. Satte Sen PA services. MSc - > device setup manager av miistag vilket resulterade I helt Andra problem som by AR lost a.

Om du last Sahar langt och undrar varfor jag inte stangt av autocomplete sa jag forsokte, men setting hittade jag inte. Och bill ha detta lost in an jag laggar mug.

Ty for hjalp

Permalänk
Medlem

Löste tangentbordet och autocomplete. Satan vad saker ska gömmas ordentligt.

Om det var otydligt:

Kopplsde in nya routern i datorn
Configade
Kopplade in datorn tillbaks till nätverket, inget internet
Dvs inget internet för någon enhet i huset.
Ersatte gamla routern med den nya
Gick till varje enhet och uppdaterade med nya wifi lösen (kameror etc) medan trådade enheter kom online direkt.
Gamingdatorn jag använde för att configa får fortfarande ingen IP. Misstänker att jag gjorde någon setting när jag confade som fördes över frpn server till klient, så att säga.

Cmd funkar inte nu. Körde ipconfig release flushdns och renew i powershell utan framgång. Detta är på en ny W10 installation f ö.

Har ingen aning om vad jag ska göra då nätverk är lite utanför min comfortzone.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Löste problemet. Det var INTE vad jag räknat med.

Confade om gamla routern till en switch utan att det löste något. Bytte ut den mot en större switch jag hade liggandes, löste inget. Vad jag än gjorde kom jag inte åt den nya routern. Visade sig att sladden till övervåningen inte var helt intryckt i routern, ploppa in den och allt funkar nu.

Vet dock inte vad som orsakat att min cmd försvinner direkt när jag drar upp den dock, men det är ett problem för en annan dag.