Permalänk
Medlem

Serviceväska från klas ohlson.

En gång i tiden byggde jag en dator i en sådant här -> https://www.clasohlson.com/se/Serviceväska/p/40-9776 det var flera på swec som gjorde det back in the days, det var lite coolt (då) att lana med.

Nu köpte jag en ny sådan, för jag kom på att den var ganska behändig och billig, men jag märkte nu när jag kom hem att den är klädd i någon sorts gummi inuti, det luktar väldigt mycket, lite oljigt nästan. Min ide här var att jag kan ha alla magickort jag har i den, men nu blev jag osäker, den luktar så mycket att det kanske är en dålig ide.

Finns det något bra sätt att antingen få bort lukten, eller kanske kan jag helt enkelt få bort gummit, men det verkar limmat? Den kostade inte så mycket så det är lite skitsamma, jag kan använda den till något annat om det skall vara så.

Kanske kan jag klä om insidan med något som täcker gummit?

Visa signatur

gotta go fast

Permalänk
Medlem

Risken finns att det aldrig slutar, kan vara bättre att returnera den, men låt den stå på vädring någon vecka först och se om det hjälper.
Klä in brukar sällan bli bra.

Permalänk

Jag har en äldre modell av clas ohlsons sortimentväska i plast, med plastlådor inuti. Och den är perfekt till magickort, då stora facken precis rymmer en sleevad commanderlek. Väldigt bekvämt att bara lyfta ut ett tråg med en komplett lek+relevanta tokens när man spelar med vänner.
Påminner lite om denna modell: https://www.biltema.se/verktyg/verkstadsutrustning/sortiments...
Och kollar man måtten på facken så borde det gå att få ner en sleevad lek i varje låda. Men tror man måste dubbelkolla att den inte har rundade hörn som böjer korten inuti.