Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Matrix Orbital MX312

Permalänk
Melding Plague

Matrix Orbital MX312

<font style="font-size: 10pt"><b>Matrix Orbital MX312</b></font> <small class="small">måndag 6 december av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
<a href="http://www.ocmodshop.com/default.aspx?a=224&p=635" target="_blank" >OCModShop</a> har skrivit en recension på en VFD-display från den inte helt okända tillverkaren Matrix Oribital. Modellen heter MX312 och erbjuder två rader på tjugo bokstäver vardera.
<br />
<br />Med en USB-anslutning till datorn fungerar "Plug n' Play" väldigt bra och gör det ännu enklare att installera enheten. VFD/LCD-enheter börjar bli riktigt enkla att använda och snygga utseendemässigt men vi har ännu inte sett någon revolution hos den breda massan. Kan denna enhet förändra detta?
<br />
<br /><I>This particular display that I will be reviewing today is a MX312 from the MX3 family of VFDs. In the past you had no option but to use a legacy serial or parallel connection for your LCD or VFD. However with USB now prevalent in any recent computer Matrix Orbital now offers their displays with USB connections making life much easier.</I>
<br />
<br />Läs recensionen hos <a href="http://www.ocmodshop.com/default.aspx?a=224&p=635" target="_blank" >OCModShop</a>.
<br />
<br /><img src="http://www.sweclockers.com/nyhetsbilder/041206_matrix_mx312.j..." border="1" ALT="Matrix Orbital MX312">

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Avstängd

Den var ful, knapparna ser ut att vara från någon slags industrimaskin.

Permalänk
Avstängd

Mjo, den var inge vidare.
Men det finns väl alltid folk som köper sådant skräp.

Permalänk
Medlem

Nej du panelen var väldig ful. Fördelen med den e att man kan koppla den väldigt lätt USB och skurva fast den. Dom skev inte priset men gick in på tillverkarens hemsida och kollade upp den kostar 100$ basic + USB kabel + frakt. så det hamnar väl på ca:150$ blir ca:980 swe kronor. Men köper man en från http://www.fractronics.com/ och löder lite så får man en finare display för billig peng. Sen har våran medlem Jim gjort så fint så man kan köpa färdiglödda displayer bara plugga in och köra ta en titt här för dom som är intresserade. Kan säga att den är nästan halva priset vad det skulle kosta. http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&postid=4327552...

Permalänk
Medlem

Då jag själv inte är så tekniskt lagd gillar jag möjligheten att kunna köpa en enkel lösning. Dock undrar jag varför de insisterar på så små displayer.

Visa signatur

//Bacon

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bacon
Då jag själv inte är så tekniskt lagd gillar jag möjligheten att kunna köpa en enkel lösning. Dock undrar jag varför de insisterar på så små displayer.

Därför de kostar efter storleken... Gör man en själv så kan skärmen kosta mellan 200-500. Jag själv köpte en färdig hemmagjord för 70 spänn med usb som jag ska snart testa, funkar det och ser bra ut så var det ett kap.