Basshunters-Boten Anna VS Gebroeders Ko - Ik Heb Een Boot

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teetow
Du ber oss jämföra en hundskit med en annan och tala om vilken vi helst vill ha till middag?

Jag tycker hela Basshunter-hysterin är så otroligt underhållande, speciellt de olika läger som uppstår:

* Idoldyrkaren

Detta är den sextonårige Counterstrike-spelaren som, i eufori över att äntligen kunna relatera till en låttext, nu anslutit sig till de saliga och predikar Basshunters credo för omvärlden - vare sig de vill höra eller inte. Hans högsta dröm är att få vara med i Basshunters nästa musikvideo, och spenderar flera timmar framför spegeln med att öva in sina "slicka moves". Enligt Idoldyrkaren är Basshunter det bästa som hänt sen Bubbles fick tuttar.

* Basshater

"Men för i HELVETE, har dom börjat köra låtjäveln på dansgolvet nu också?" hörs Basshaters buttra stämma eka över bardisken, där han bittert begrundar livets förjävlighet över ett glas rött. Han bryr sig inte ens om att dölja sin vämjelse över de sorglösa tonåringar som likt amfetaminstinna studsbollar sjunger med i "banna, banna dig så hååårt!" så rutorna skallrar i den gamla kvarterskrogen. Livet är inte lätt för en singer / songwriter med Neil Young som största förebild.

* Tönt-terroristen

Är det nån som är blixtsnabb på att plocka upp geektrender och göra livet surt för sina medmänniskor så är det Tönt-terroristen. Han var först med Crazy Frog på mobilen, han kan rabbla hela Vodaphone -> Telenor-sketchen baklänges, och han står först i kön till varje Idol-audition endast iförd en vuxenblöja och rosa peruk i hopp om att få åtminstone två sekunders fame and fortune. Kanske ser vi en ny Anton Maiden, eller bara den där jobbiga fan bakom nattdisken på Statoil som alltid ler lite sådär oroväckande brett.

* Proffset

Det här är den förtryckta minoritet av musiker vars Reason-komponerade mästerverk ligger oroväckande nära "Vi sitter här på venten" i harmoni och klangfärg, och till råga på allt är de helt övertygade om att Basshunter hackat deras modermodem och snott flera textrader. Alla drömmar om framgång och kändisskap är nu för evigt krossade, eftersom ingen människa med självbevarelsedrift vill vara en "Basshunter-ripoff". I musikaffärer land och rike runt hörs det simultana dunset av tusentals begagnade musikdatorer som dunsar i disken, tätt följt av en djup suck och orden "vad får jag för'n?".

Svårt att säga hur pass korrekta ovanstående iaktagelser är, ontopic också för den delen, men visst är det kul att läsa.
Neil Young är ju skitbra, men byt ut det där rödvinet till en god öl istället

Permalänk
Medlem

men shit vad stämda holländarna borde kunna bli iaf, warner music kan inte vara bekväma att bråka med. Nu hänger det hela förståss lite hur stor skada de har ställt till med, och om de tjänat pengar på sitt lilla bus, men ändå...

Kul det här med botten anna, som halva sverige, inklusive min mamma och min brors dotter trallar med till, fast ingen fattar vad den handlar om. Helt underbart.

Permalänk
Geeks
SweClockers

Inte datorrelaterat.

*Låst*

Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015