Intervju med Voodoopc

Permalänk
Melding Plague

Intervju med Voodoopc

För en tid sedan köpte HP upp tillverkaren Voodoopc som mest är kända för sina högpresterande och extrema spelmaskiner. Många tror att det var på grund av att Dell köpte upp Alienware, men inte enligt Rahul Sood som var VD på Voodoopc och nu är ansvarig för HP:s gamer-avdelning.

Läs nyheten: Intervju med Voodoopc

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Hedersmedlem

Roligt att både Dell och HP har köpt sådana här tillverkare.
Då kan de får mer spridning (för varken Voodoopc eller Alienware har haft någon marknad i sverige?) i världen.
Och HP och Dell får "kompetens" att kunna göra riktiga progamer system. Jag litar inte på att deras vanliga avdelningar förstår vad de ska stoppa i ett gamersystem.
Själv skulle jag aldrig köpa en sådan dator utan istället bygga själv, men alla kan/vill inte bygga själv och då ringa Dell och säga "jag vill ha en speldator" har väl tidigare betytt att man fått något medelmåttigt grafikkort och annat krimskrams som inte är nödvändigt som drivit upp priset.

Har man pengarna ska man ju kunna få köpa ett riktigt riktigt bra system av de stora leverantörerna.

Visa signatur

Forumregler | Feedbackforumet | Något som behöver modereras? Tryck på Anmäl inlägget och ge en anledning, någon moderator kommer granska inlägget och göra (egen) bedömning
"Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise." - Riker - ST:TNG

Permalänk
Inaktiv

såna där företga säljer nog inte särskilt bra när det är mkt billigare att bygga själv o det är ju därför många går i konkurs o sv

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nuukeer
såna där företga säljer nog inte särskilt bra när det är mkt billigare att bygga själv o det är ju därför många går i konkurs o sv

Jusst VodooPC och Alienware sålde nog rätt bra.

Alienware var ju riktigt kända och det finns mycket folk som lägger alldeles för mycket pengar på en dator - när man väl blivigt såpass stor som ex. alienware tror jag att det är en rätt bra marknad. De har nog bättre marginaler än vanliga datorbyggare.

Permalänk
Medlem

Vet inte varför men av någon anledning tror jag att dom här systemen går bra därborta på den kontinenten. Nästan 300 mille invånare i ett i-land kan vara en förklaring.

Jag satt och vänta på att HP skulle köpa Voodoo eller Falcon Northwest efter att Dell satte sina smutsiga skitburks vantar i alienware. Var bara en tidsfråga. Undrar om man får se dessa system här borta dock.