Wii laddningsstation för handkontrollen?

Permalänk
Medlem

Wii laddningsstation för handkontrollen?

Hej.
Jag undrar vilken laddningsstation till Wii-handkontrollerna som ger bäst prestanda? Läste Joytechs någonstans - stämmer det?

http://www.cdon.com/main.phtml?prod=746159&nav=5704&navroot=9... och http://www.cdon.com/product.phtml?prod=746168 funderar jag på. Om den är bra är frågan om det är värt att köpa till ett extra batteripack eller om det finns billigare sätt att få tag på batterierna?

/uid

Permalänk
Hedersmedlem

Frågan är om batteripacken i andra länken är något att hurra för. De är billigare än asid tech från webhallen ( http://www.webhallen.com/prod.php?id=69058 ) och asid techs batteripack har en hejdundrande batteritid på 2-3 timmar. Detta jämfört med AA-batteriernas batteritid på 20+ timmar.

Nu säger jag inte att det är samma kassa batteritid på de du länkar till, men jag skulle föreslå att du googlar upp en recension eller två så du inte köper grisen i säcken som jag gjorde.

Permalänk
Medlem

Vad är alternativet mot ett batteripack? Kan man köpa "vanliga" laddningsbara AA-batterier och plugga in dem eller behövs det något speciellt till laddningstationen som ingår i batteripacket för att de ska fungera? Eller har jag missuppfattat det hela och batteripacket går bara att ladda genom USB-uttaget (jag trodde det var ett batteri som jag kunde använda till min andra handkontroll och ladda genom laddningstationen)?

Tack för ditt svar.