Permalänk
Medlem

Speldator 12-18k

Nu var det dags att köpa en ny dator som för det mesta kommer användas till spel. Jag är inte så insatt i det hela och kommer inte klocka datorn. Max prestanda till ett vettigt pris vill jag ha.

Permalänk

http://www.prisjakt.nu/optimize.php?p=167319,305869,296340,33...

Skulle jag nog köra på. Skulle inte ta Corsairs Dominator, pga av en del problem med dem (inte bara jag själv). Någon kommer säkert påstå att Nätagget inte kommer räcka men det gör det absolut.

Raptorn för Operativsystem och alla spel. : ) Och en riktigt bra och tyst CPU-kylare så du kan klocka din E8500 rejält också. Alternativt kan du ta en Q9550 istället för E8400 men än så länge kommer du få bättre FPS med en duo-core och den är riktigt klockvänlig.

Lycka till

Edit: Också bara en DVD-brännare på det hela från den butik(er) som du beställer ifrån. (Och kanske en kylpasta, vet inte ifall man får med någon på Nirvanan)

Visa signatur

Lev länge och prospera.

Permalänk
Medlem

Se till att ta Sata DVD brännare.

Jag hade slått till på ett modulärt nätaggregat så att du slipper massa onödiga sladdar när du ändå har tillräckligt med pengar för att slå till på ett modulärt Dessutom får du lite bättre luftflöde.

Paranoiid's förslag ser för övrigt bra ut. Köp till en SATA dvd brännare, en tyst CPU fläkt såsom: Noctua 92mm
Eftersom du skall spela är en e8500 ett bättre val än en Quad processor.

Visa signatur

SpelDator: Ghost s1, Ryzen 5, RTX 2060 FE

Datorljud: O2+ODAC & Beyerdynamic DT990 250 ohm

Permalänk
Medlem

Tack så mycket!!!