GTX 260 mer än 741 MHz i core clock??

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

GTX 260 mer än 741 MHz i core clock??

Rivatuner vill inte klocka mer än 741 MHz i core clock, vad göra? Testar med tex 744, och det hoppar automatiskt tillbaka till 741 när jag trycker på ok eller rör något annat än apply..:confused:

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Jan 2008

Alla grafikkort klockas "steg för steg", testa högre så ska du se att den hoppar upp ett steg...

Quis Custodiet Ipsos Custodes!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Just det att den vill inte hoppa högre än 741 MHz på något sätt. Funkar rätt bra för att ha hoppat färdigt. Borde gå mer, kanske är spärrar i rivatuner för GTX 260-216??

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västervik
Registrerad
Feb 2002

Nope.. jag kan sätta den högre än så.

Men med tanke på vad org är så är 741 helt okey

ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO || i7 7700K @ 4.9 Ghz - Delid || Corsair Vengeance DDR4 3200MHz 32GB || ASUS STRIX GeForce GTX 1080 Ti 11GB || Vattenkyld || 4.25 TB Hdd

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Kanske får testa att installera om rivatuner 2.24, verkar inte ens vilja sänka någe mer.. Tips på bra inställningar någon? Verkar vara så att man måste sänka shader o minne om man ökar gpu mer..

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Min rivatuner vägrar totalt, även ominstallerad.. Ser helt enkelt ut som att jag får nöja mej med 741 Mhz, om inte det går att höja i bios på moderkortet PCIE....???

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Felet!!!

Hittat, man måste hänga med o höja shaders... Får tydligen inte dra ifrån med core´n utan att höja shaders...

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Det som händer är att 3DMark Vantage fryser med missfärgningar.... Redan på första testet.. 741 får väll ses som en gräns där grafikkortet går att använda till det mesta utan att frysa programmen. Eller?

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Är det volt mod och nytt kylsystem om man vill högre?

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
.
Registrerad
Jan 2008

Japp

Samsung 700Z7C 17,3" - i7 3615QM - GT 650M - 8GB - 750GB - Crucial m4 256GB SSD

Citera gärna så ser jag ditt meddelande!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Får det inte riktigt att funka.
Här ändrar man volten
http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=4427

Voltage regulator output V står fast på 1.13 vad jag än gör... Idle... Och verkar inte ändras.
Koderna blir skrivna som administratör i CMD utan ändringar...
rivatuner.exe /wi3,70,15,4F /wi3,70,18,3A
D.V.S. 1.17 volt i idle och 1.44 i load. Inget händer på Voltage regulator output V.. Och den är kvar på 1.13 fast 3DMark vantage körs... Vad kan de va?

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2009

Någon som testat och fått det att fungera?

Processor: Athlon 3200+ socket 939 winchester Grafikkort: GTX 260 Moderkort: Asrock 939N68PV-GLAN Agg: Deltako 450W

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2006

Jag har fått det att fungera på mitt 4870, men har för mig att det inte funkar på just GTX260 men kan ha fel ^^